Bamya Suyu 10 Yaş Gençleştiriyor, Kandaki Yüksek Şekeri Düşürür! - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Ekim 2019 Cumartesi

Bamya Suyu 10 Yaş Gençleştiriyor, Kandaki Yüksek Şekeri Düşürür!

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bamya Suyu 10 Yaş Gençleştiriyor, Kandaki Yüksek Şekeri Düşürür!
Yaşınız büyük olmasına rağmen çok daha küçük yaşlarda görünmek, için yüzünüze bamya suyu sürün. 10 yaş genç bir cilt görünümüne sahip olabilmek için neler yağmanız gerektiğini öğrenin. Sadece 1 hafta gibi çok kısa bir sürede bel ve kalça yağlarınızla vedalaşın. Sorunlu ve varisli bacaklardan kısa sürede kurtulun. Hem de ameliyat gibi cerrahi işlem gerekmekten. 14 günde kolayca kilo verin.
Yüksek şeker ise tarihe karışıyor. Çünkü bamyanın suyu yüksek şekeri düşürüyor.. Kanser hastalıklarını engelleyen, bamyanın bilinmeyen mucizevi faydalarını sizler için bir bir sıralıyoruz. Doğada bulunan her besin aslında birer şifa kaynağı. Ancak bamya suyu son zamanlarda çok fazla tercih edilen besleyici gıdalar arasında yer alıyor. Üstelik bamya suyu sağlığımız açısından da oldukça faydalı.
İşte bamya suyu mucize kürü:
İlk olarak bamyaların sap kısımlarını kesin. Daha sonra bir kavonaza ekleyerek üzerine su ekleyin. 8 saat boyunca bu karışımı bekletin ve süre dolduğunda bamyaların emdiği sudan yararlanabilmek için bamyaları iyice sıkıp suyu çıkarın.Emdiği suyu verdikten sonra posa haline gelecek bamyaları atabilirsiniz. Bamya suyunu afiyetle içebilirsiniz.
1 bardak su içine 3-4 adet bamya atmanız yeterlidir.
Kullanımı:





Sabah kahvaltı öncesi bamya suyunu için, 1 gün boyunca kullandığınızda şekeriniz normal seviyelere düşecektir.
İşte bamya suyu ve mucizevi faydaları;
Kalp hastalıklarını ortadan kaldırır: bol lifli bir besin olan bamya, vücutta bulunan metabolik toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Kalp krizi riskini en aza indirir. Sindirim sistemi sayesinde tüm zararlı toksinleri vücudumuzdan uzaklaştırır.
Ülser oluşumunu engeller: ülser hastalığının tedavisinde nemli rol oynayan bamya, sindirim sistemimiz üzerinde bulunan asidi devre dışı bırakır.



Kararaktı önler: göz de oluşan katarakt hastalığını önler gözü korur.
Sindirim sistemini korur: sindirim sitemine büyük faydalar sağlayan bamya, stresi yok ederek depresyonuda azaltmaktadır mide ve bağırsak sorunlarını en aza indirger. Düzenli bir bağırsak çalışması oluşturur.
Bağışıklığı günlendirir: Bol c vitaminine sahip yapısı ile bağışıklık sitemini güçlendirmeyi destekler. Böylece her türlü hastalığa karşı daha dirençli bir vücudun oluşmasına sebep olur.
Boğaz enfeksiyonlarına iyi geliyor : Bamya suyu kışın oluşan boğaz enfeksiyonlarına, boğazda meydana gelen iltihaplanmalara ve boğaz şişmesine iyi geldiği söylenir.
Şeker hastalarına tavsiye ediliyor : Bamya suyu, kandaki kolesterol seviyesini düzenlediğinden şeker hastalarına ilaç olarak kullanıldığı söylenmektedir.



Kabızlığı önlemede yardımcı : Bamya suyu içenlerde kabızlık görülmediği anlaşılmıştır. Kabızlık ve hemorid problemi olanların bamya suyu içmesi tavsiye ediliyor. Ayrıca idrar da söktürür.
Folik asit zengini : Folik asit bakımından zengin olan bamya suyunun özellikle gebelere ve çocuklara iyi geldiği söyleniyor.

Kemikleri sağlamlaştırır: İçeriğindeki K vitamini ile güçlü kemik oluşumunu destekler. Güçlü kemiklere sahip olmak için bol bol tüketilmelidir.
Zayıflatır: lifli yapısı ile diyet listelerinin olmazsa olmaz besinidir. Sindirimimn uzun süre devam etmesini sağlayarak uzun süre tokluk hissi verir.
Kaynak : https://www.uzmanca.net
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar