Çantanızı takma şekliniz karakteriniz konusunda ipuçları veriyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

9 Ekim 2019 Çarşamba

Çantanızı takma şekliniz karakteriniz konusunda ipuçları veriyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Çantanızı takma şekliniz karakteriniz konusunda ipuçları veriyor
1. Arkada Taşımak Eğer sırt çantası seviyorsanız, büyük olasılıkla maceraperest bir insansınız. İnsanları çok düşünüyorsunuz ve başka insanlarda da sizi takip etme isteği uyandırıyorsunuz. 2. Elde Taşımak Eğer çantanızı ve diğer eşyalarınızı elinizde taşımayı seviyorsanız, her şeyi eksiksiz yapmak ve her şeyin kontrolünü elinizde bulundurmayı seviyorsunuz demektir. Olup biten şeylerle ilgili hep haberiniz olsun istersiniz ve her şeyle alakalı bir fikriniz bulunur. Dobra ama aynı zamanda da güvenilir bir insansınız. 3. Omuzunuzda Çantasını omuzunda taşımayı seven insanlar genellikle okumayı da çok severler. Bu pozisyon onların en sevdikleri kitabı çantalarından hiç vakit kaybetmeden çıkarmalarına olanak tanır. Genel olarak çok düşüncelidirler, beraber girdiğiniz bir





monologda karşınızda uyuyup kalmaları muhtemeldir. D
4. Çapraz Çantanızı çapraz olarak takmayı tercih ediyorsanız hırsızlardan korkmayın. Zenginliği dışarı yansıtmaktan çekinseniz de bunun yanı sıra oldukça cömert bir insansınız. Ama dikkatli olun, çünkü kimi insanlar bu özelliğinizi sömürmek için pusuda bekliyor olabilirler.



5. Önde taşımak Çantalarını genelde ön tarafta taşıyan kişiler tez canlıdırlar. Bu kişiler genelde hayal güçleri oldukça geniş olan kişilerdir. Aynı zamanda pratik zekalı dediğimiz insanların arasında anılırlar.
Kaynak : https://www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar