Evinizdeki Wifi Özellikli Cihazların Sizi Zehirlediğini Biliyor musunuz ? - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

7 Ekim 2019 Pazartesi

Evinizdeki Wifi Özellikli Cihazların Sizi Zehirlediğini Biliyor musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Evinizdeki Wifi Özellikli Cihazların Sizi Zehirlediğini Biliyor musunuz ?
Hepimizin evinde Wi-Fi özellikli cihazlar var. Bu son derece yararlı modern buluş bunun karanlık bir yönüne sahiptir. Genelde onları idare eden gençlerin sağlığını büyük ölçüde etkileyebilir. Bu nedenle, Wi-Fi birçok şeyi, özellikle de onu kullananların zihni ve uyku kalitesini arttırıyor.
GİZLENEN TEHLİKELER
ÇOCUKLUK GELİŞİMİNİ BOZAR
Wi-Fi kaynaklı radyasyon genel hücre ilerlemesini bozabilir. Fetal gelişimde bu özellikle doğrudur. Bu radyasyon çocuklarda gelişen dokulara zarar verir. Küçük oldukları için, normal insanlardan radyasyonun etkisine karşı daha hassastırlar ve bu nedenle daha büyük tehlike altındalar.
BEYİN FONKSİYONLARI RAHATSIZ EDİLDİ
Wi-Fi, serebrumun çalışmasını etkiler. Bu, beynin işlevini azaltır. Düşünce sürecinizde zorluklarla karşılaşabilirsiniz ve hatırlamakta zorluk çekebilirsiniz.
AĞIRLAŞTIRICI UYKUSUZLUK





Wi-Fi, uykumuz üzerinde derin bir etkiye sahiptir. Kolayca uyuyamayanlardan biriyseniz, bunun sebebi Wi-Fi ve cep telefonlarından kaynaklanan düşük radyasyon frekansından kaynaklanıyor olabilir. Gençler elektromanyetik radyasyona maruz kalırsa, uykusuzluk nedeni daha da ağırlaşır. Bu da, tüm gençlerin refahı üzerinde doğal bir olumsuz etkiye sahiptir.
KALBİNİZİ ETKİLER
Hassas bireylerde, herhangi bir elektromanyetik frekansa verilen yanıt daha büyüktür. Böylece Wi-Fi, kardiyovasküler hastalıklardan kaynaklanan hastalık riskini arttırır.
SPERMLERİNİ ÖLDÜRÜR
Wi-Fi’nin erkeğin erkekliğini etkilediği söylendi. Sperm gelişimini etkiler ve DNA’nın kırılmasına neden olur. Wi-Fi ayrıca istenmeyen ve kusurlu hamilelik değişikliğini de azaltır.



KANSER ŞANSINI ARTIRIR
Elektromanyetik radyasyona maruz kalma, tümör oluşum şansını büyük ölçüde artırır. Sürekli maruz kalma da daha sonra kötü huylu olabilir.
Wİ-Fİ RADYASYONUNDAN KENDİNİZİ KORUMA YOLLARI
1- Odanıza veya mutfağınıza uzaktan kumanda anahtarı takmayın.
2- Cep telefonunu cebinizde tutmayın.
3- Elektromanyetik alanlardan yayılma riskini en aza indirmek için mümkün olduğunda sabit hat bağlantısını kullanın.
4- Hamilelik durumunda cep telefonunu karnınızdan uzak tutun.
5- Odanızdayken telefonları sizden uzak tutun.



6- Mesajları mümkün olduğu kadar iletişim kurmak için kullanın ve telefonla konuşmaktan kaçının.
7- Mikrodalga frekansına bağlı olduğu için çocuklar için uzak ekranları kullanmayın.
8- Gece emekli olmadan önce, zarar görmemesi için bağlı olan tüm Wi-Fi aygıtlarını kapatın.
Elektromanyetik frekansların zararlı etkilerini önlemeye yardımcı olacak birkaç elektromanyetik cihaz da vardır. Ailenizi ve kendinizi bu modern ve teknolojiye bağımlı dünyamızda güvende tutun. Wi-fi şimdi bir zorunluluk haline gelse de, çalışmalardan işe, mümkün olduğu kadar kaçınmaya çalışın. Kullanılmadığında, uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için cihazların bağlantısını kesin ve sizden uzak tutun.
Kaynak : https://sifalitarifler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar