Günde Sadece 4 Saat Bu Hareketi Yaparak Göbeğinden Kurtuldu - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Ekim 2019 Cumartesi

Günde Sadece 4 Saat Bu Hareketi Yaparak Göbeğinden Kurtuldu

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Günde Sadece 4 Saat Bu Hareketi Yaparak Göbeğinden Kurtuldu
Kiminle konuşsam bana son zamanlardaki etkili diyet veya ev egzersizlerinden bahsediyorlar. Bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Her ne kadar fazlalıklarım olsa da, vücudumun vitamine, sağlıklı besinlere, spor yapmaya ve iyi bir uykuya ihtiyacı olduğunu biliyorum. Sağlıklı bir yaşamın temel ihtiyaçları bunlar. Bazıları vücut yapmanın daha hızlı ve etkili yollarının olduğunu iddia ediyorlar. Dediklerine göre vücudunuzu hemen forma sokacak çok etkili ev egzersizleri varmış. Dedikleri 0 etkili mi bilinmez ama yine de denemeye değer. Günde birkaç dakikanızı ayırarak ve basit bir ev egzersizi yaparak vücudunuzdaki fazlalıklardan kurtulmak mümkün.
Egzersize halk dilinde ‘kalas egzersizi’ deniyor. Çünkü vücudunuz tam bir kalas gibi düz ve sabit durmak zorunda. Egzersiz, farklı kişiler tarafından farklı çeşitlerde denendi ve insanlara sunuldu.





Denemeye değer olan egzersiz, ilk bakıldığında gerçekten sonuç veriyor. Başlarda, egzersiz sadece karın için yapılıyor gibi görünebilir. Tabii ki karnınızı fitleştiriyor ancak egzersizin temel amacı duruşunuzu, gücünüzü ve esnekliğinizi geliştirmek. Egzersizi doğru şekilde uygularsanız, saydıklarımızı gerçekleştirebilirsiniz. Women Daily Dergisi, bu egzersizin karındaki yağları yaktığını, kalça, kol ve bacak kaslarını güçlendirdiğini doğruladı.
9., 10. ve 11. Gün: 60 saniye. Gün: 90 saniye. Gün: Dinlenme. ve 15. Gün: 90 saniye. ve 17. Gün: 120 saniye. Gün: 150 saniye. Gün: Dinlenme. ve 21. Gün: 150 saniye. ve 23. Gün: 180 saniye. Gün: 210 saniye. Gün: Dinlenme. Gün: 210 saniye. Gün: 240 saniye. Gün: Var gücünüzle ne kadar



yapabiliyorsanız. Tebrikler! Şimdi bu egzersiz için hazırsınız. Ancak 28 günün ardından egzersize devam etmelisiniz. Egzersizi farklı şekillerde de yapabilirsiniz. İşte o çeşitler:
9., 10. ve 11. Gün: 60 saniye. Gün: 90 saniye. Gün: Dinlenme. ve 15. Gün: 90 saniye. ve 17. Gün: 120 saniye. Gün: 150 saniye. Gün: Dinlenme. ve 21. Gün: 150 saniye. ve 23. Gün: 180 Unutmayın ki egzersizin amacı vücudunu şekle sokmak. Kendinizi çok zorlayarak vücudunuza zarar vermeyin.



Dirseklerinizi, omuz hizasında yere koyun. Böylelikle vücudunuzun ağırlığını eşit olarak taşıyacaksınız. Belinizi düz tutun. Sakın esnek tutmayın. Karnınızı kasın. Vücudunuz tek çizgi gibi olmalı. Bacaklarınızın arasını biraz açın. Kalçanızda ağırlık hissetmemeniz gerekiyor. Yavaş ve sakince nefes alın.
Kaynak : https://www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar