Kabızlığa Ne İyi Gelir? Evde Bitkisel Çözüm - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

23 Ekim 2019 Çarşamba

Kabızlığa Ne İyi Gelir? Evde Bitkisel Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kabızlığa Ne İyi Gelir? Evde Bitkisel Çözüm
Kabızlık
Kabızlığın temel sebebi yediğiniz besinleri dengesiz yemek ya da hareketsiz yaşam sitili olabilmektedir. Ayrıca beslenme ve spor dışında bağırsak hastalıkları veya diğer hastalıkların yan etkisi olarak da kabızlık problemi ortaya çıkabilmektedir. Son olarak yakın zamanda kullandığınız ilaçların yan etkisini reçetesinden kontrol edebilirsiniz belki de bu ilaçların etkisi nedeniyle kabızlık hastalığına maruz kalmış olabilirsiniz. Her ilacın yan etkisi olduğu gibi kullanıcılar üzerinde yan etkileri bariz görülen hastalarda ilaç değişimi veya tedavi yolunda başkalaşma yapılmaktadır bu yüzden hekiminize başvurmanız gereklidir.
Kabızlığa ne iyi gelir? Gibi soruları içinizden bize söylediğinizi sanki hafiften duymaya başladık gibi. Ancak çok ısrarcı olmayınız önce hastalığınızın neyde kaynaklandığını öğrenin ki en uygun çözüm yolunu kullanasınız. Tam olarak vücudunu bilemeyen bir kişi ne yapması gerektiğini bilmediği gibi uyguladığı yanlış tedavi sonucu hastalığınız ilerletebilir ya da başka hastalığın oluşmasına vesile olabilirsiniz.
Konuya ısınmaya başladığınıza göre şimdi Kabızlığa ne iyi gelir konumuzda detaylara inmeye başlayalım
Kabızlık Nedir?
Büyük dışkının dışarıya atılmasında zorlanma veya dışkının kalın bağırsakta sertleşip anüsten çıkmak için şekillenmeyecek kadar sertleşmesi anüsü yani popoyu zorlaması ile dışarıya çıkmaması ya da çıkış süresinin artıp insanı zorlaması olayına kabızlık denir.





Kabız insanlar lavaboya gitmekten çekindiği gibi lavaboya gitse bile içindekini dışarıya aktarmada çok zorlanır. Bazen ilerlemiş kabızlıklarda ise kalın bağırsak içerisindeki dışkı sertleşir ve çok sertleşir bu durumda dışkı dışarıya çıkmaz. İşte bu durumlarda tıbbı destek veya hekim yardımı gerekir. Hafif kabızlık durumlarında ise doğal yöntemlerin kullanılması çözüm olacağına emin olunuz.
Kabızlığa Ne İyi Gelir
Kabız olan bireyin ilk aklına gelen vaka Kabızlığa Ne İyi Gelir sorusu ve bu sorunun çoğu zaman herkesten habersiz utanılarak ya da kendini aile ortamında hisseden olduğu gibi çocuklarda direk internette araştırma yapılarak bu soruna doktora gitmeden çözüm aranır. Hiç endişelenmenize gerek yok biz buradayız ve size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağımızdan yana şüpheniz olmasın.
– Ayrıca bu kabızlıkla ilgili yazımızda sizlere bize iletişim kanallarımız yoluyla ilettiğiniz soruların tümü bir ara derleyip tek çatı altında sizlere sunmaya çalışıyoruz umarız faydalı olmuştur.
– kabızlık nasıl geçer
– kabızlığa ne iyi gelir ibrahim saraçoğlu
– kabızlığa ne iyi gelir ahmet maranki
– kabızlık tedavisi
– bebeklerde kabızlığa ne iyi gelir
– hamilelikte kabızlığa ne iyi gelir
– kabızlığa ne iyi gelir ender saraç
– bebeklerde kabızlığa ne iyi gelir uzmantv



Kabızlık için ilk çözüm (DOĞAL): Bu yöntem herkes tarafından bilinmez ancak benim bile kullandığım çok etkili ve anlık acil durumlarda hemen çözüm diyebilirim. Çözüm= sabun evet denklemimiz işte bu kadar basit ve bilinmeyen yoktur. Kabız olduğunuz biliyorsunuz ve dışkınız geliyor zorlanıyorsanız sabunu lavabodayken tam anüsten dışkınızın çıktığı çevreye sürün. Sıvı sabun olması ideal yöntem ancak yoksa kalıp sabunu da toz haline getirip popo deliğinize yedirebilirsiniz. Bu işlem sonrasında yaklaşık 1-2-3 en geç 5 dakika içerisinde arkanızdan patoz makinası gibi atmaya başlayacaksınız.  Bu yöntem hem doğal bir yöntemdir hem de Kabızlığa Ne İyi Gelir konusunun tavsiye ettiğimiz ilaçsız yöntemidir.
Kabızlık İlacı
Kabızlık için ikinci ilaç çözümü: Bu çözümde gerçekten kabızlık için son derece harika bir yardım yoludur. Hemen en yakın eczanenizden temin edeceğiniz fitil ile bu soruna çözüm bulmuş olacaksınız. Fitil etkili bir yöntemdir uygulamasını eczacınız size tarif edecektir. Uygulamanın ardından rahatlayacağınızdan yana şüpheniz olmasın. Bu ilaç resmen içinizi temizleyecektir. İçeride ne biriktirdiyseniz neyi dışarıya atmadıysanız hepsini atmanıza fazlasıyla uygundur. Hiçbiri mi işe yaramadı o zaman kendinizi daha fazla zorlamadan hadi doktora gidin.
Kaynak : icerigir.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar