Kilo Vermenin En Kolay Yöntemlerini Yıllardır Bizden Saklamışlar - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

9 Ekim 2019 Çarşamba

Kilo Vermenin En Kolay Yöntemlerini Yıllardır Bizden Saklamışlar

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kilo Vermenin En Kolay Yöntemlerini Yıllardır Bizden Saklamışlar
Aşağıda size sunacağımız bu tarifler sayesinde, beslenme düzeninizde çok küçük değişiklikler yaparak ve hayatınızı biraz aktif yaşayarak kısa süre içerisinde yıllardır veremediğiniz tüm kilolardan rahatlıkla kurtulabilirsiniz.
Neredeyse tüm malzemeler mevsimlik meyve ve sebzelerden oluşuyor ve her birini rahatlıkla manavlardan ve süpermarketlerden temin edebilirsiniz. Ayrıca hiç pahalı da olmadıklarını da söylemeliyiz.
Malzemeler 1 salatalık 1 avuç maydanoz 1 limon 1 yemek kaşığı öğütülmüş zencefil 1 yemek kaşığı aloe vera özü Yarım bardak su Hazırlanışı Maydanozu ince ince kıyın ve tüm malzemeler ile güzelce karıştırın. Her gece yatmadan 1 ay boyunca aksatmadan tüketin ev ardından bir hafta boyunca kullanmayın. Meydana gelen değişime inanamayacaksınız.





Malzemeler Yarım litre greyfurt suyu Yarım litre soda(karbondioksitli su) 1 bardak maden suyu 2 çubuk tarçın Bir tutam nane Çok az şeker Bir avuç dereotu Buz Hazırlanışı Şeker, su ve tarçını bir tencerede, kısık ateşte karıştırarak şurup haline getirin ve şeker eriyince altını kapatın. Soğumaya bırakın ve ardından buz ve nane harici tüm malzemeleri ekleyerek güzelce karıştırın. En son buz ve naneyi üzerine ekleyerek afiyetle tüketebilirsiniz.



Malzemeler 5 limon 1 litre maden suyu Nane ve buz Hazırlanışı 4 limonun suyunu sıkın ve son limonu daire şeklinde ince ince doğrayın. Maden suyu ve slimon suyunu bir sürahide karıştırın ve içerisine kestiğiniz limonları, naneyi ve buzu ekleyin. Bu yaz aylarında afiyetle tüketin. Hem serinletecek hem de yağ yakımını hızlandıracaktır.
malzemeler 1 litre soda (karbondioksitli su) 1 limon 1 ananas Nane Hazırlanışı Sodayı kaynatın ve kabuğunu soyduğunuz limonun suyunu sıkın. Limon suyunu soda içerisine ekleyin ve tamamen çözülene kadar karıştırın ve ocağı kapatın. Ananası güzelce küp şeklinde doğrayın, ardından kalan malzemeleri de ekleyerek tüm karışımı bir sürahiye alın. Oda sıcaklığında soğumaya bırakın ve



ardından buzdolabında saklayın.
Malzemeler Yarım limon Yarım misket limonu Nane 8 çilek 1 litre soda (karbondioksitli su) 100 ml su Buz Hazırlanışı Limonları sıkın ve sularını bir kavanoza alın. Ardından kabuklarını da soyarak içerisine ekleyin. Çilekleri de ortadan keserek kavanoza ilave edin. Suyu ısıtın ve kavanoza ilave edin. Sıcak su sayesinde tüm malzemeler aromasını karışıma verecektir. Ardından kalan malzemeleri de ekleyerek soğumaya bırakın ve tüketmeden önce limon kabuklarını karışımdan çıkarın. Afiyet olsun
Malzemeler 1 litre elma suyu Nane 100 ml limon suyu Buz Yarım elma ve yarım limon Hazırlanışı Yarım limon ve elmayı ince ince dilimleyin ve bir sürahiye alın. Ardından elma ve limon sularını da üzerine ekleyin. En son buz ve naneyi de ekleyerek afiyetle tüketin.
Kaynak : https://www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar