Sumak ve Yoğurdu Karıştırdım Kilo Vereceğim Aklımın Ucundan Geçmezdi - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

23 Ekim 2019 Çarşamba

Sumak ve Yoğurdu Karıştırdım Kilo Vereceğim Aklımın Ucundan Geçmezdi

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sumak ve Yoğurdu Karıştırdım Kilo Vereceğim Aklımın Ucundan Geçmezdi
Kilo verirken doğal besinlerle zayıflama kürleri yapmanın mucizevi faydaları vardır. Şimdi, iki malzemeyle hazırlanan sumaklı yoğurt kürü tarifini sizlerle paylaşıyorum. Tavsiyelerime göre uygulama yaptığınızda fazla kilolardan kurtulmanın düşündüğünüzden daha kolay olduğunu göreceksiniz.
Sumak zayıflatır mı, faydaları nelerdir?
Sumak, vücuttan toksinleri atmaya yardımcı mükemmel bir baharattır. Düzenli kullanımla birlikte ödem söktürmeye, bağırsakları temizlemeye ve dolaylı olarak kilo vermeye yardımcı olur.
Gaz söktürücü, şişkinlik giderici baharatlardan biri olan sumağın kabızlığa iyi geldiği araştırmalarla kanıtlanmıştır. Her aktarda bulunan sumak, zayıflamanın ekonomik ve doğal yollarından biridir.
Mayhoş bir tadı olan sumak, iştah kontrolünde etkilidir ve gereğinden fazla yemenin önüne geçer. Çabuk doymaya yardımcı olur ve sonucunda dengeli miktarda kalori aldığınız için zayıflatıcı etkisinden faydalanırsınız.
Yoğurt zayıflatır mı, faydaları nelerdir?
Yoğurt, bağırsak sağlığı için faydalı bakteriler, yağ yakmayı hızlandıran protein ve kalsiyum içerir. İçerdiği CLA asitleriyle kilo vermeye yardımcı olur. Özellikle göbek, basen ve sırttaki fazla yağların yakımında etkilidir.





Düzenli yoğurt tüketenlerin metabolizması, tüketmeyenlere göre %30 daha hızlı çalışmakta ve buna bağlı olarak daha kolay kilo verebilmektedir.
Sumaklı yoğurt kürü nasıl yapılır?
Sumaklı yoğurt kürünü akşamüstü ara öğününde yemek harika olacaktır. Bu sayede akşam yemeğinde fazla yemenin önüne geçecek, aç kalmadan kilo vereceksiniz.
Eğer çalışıyorsanız veya öğrenciyseniz, küçük bir kavanozun içine sumak koyup yanınızda taşıyın. Marketten tek porsiyonluk yoğurt alın ve yoğurt kürünüzü kolayca yapın. Dilerseniz, sabahtan saklama kabına koyup okula veya işe götürebilirsiniz.



Malzemeler,
1 kase tam yağlı yoğurt
1 tatlı kaşığı tepeleme sumak
Hazırlanışı,
Tüm malzemeleri kasede karıştırın.
Yoğurtlu sumak kürü hazır, hemen yiyin.
Üzerine 1 bardak suyu yudum yudum ve oturarak için.
Sumaklı yoğurt kürü hakkında bilgiler:
Emziren anneler de sumaklı yoğurt kürü yapabilir.
İstediğiniz kiloya inene kadar her gün yoğurt kürünü yiyin.
Eğer zayıflamak için tarçınlı süt, yoğurt kürü gibi farklı tariflerimizi kullanıyorsanız, bu yeni tarifi dönüşümlü olarak yapın. Örneğin, 1 hafta boyunca tarçınlı süt içip bırakın ve sonraki 1 hafta boyunca sumaklı yoğurt kürü yapın.
Sumaklı yoğurt kürünü düzenli uygulamanız gerekiyor. Tıpkı doktor size ilaç verdiğinde nasıl ki etkisini göstermesi için kutu bitene kadar düzenli kullanmanız gerekiyor, kürler de böyledir! Bir iki kez yapıp “işe yaramıyor” deyip bırakırsanız, kilolarınız olduğu gibi kalır. Önemli olan, istediğiniz sonucu alana kadar sürekli ve inatla yapmaktır.
Yoğurt kürünü yapmak için en ideal saatler akşamüstü 4-5 saatleridir. Bunu unutmamak için telefonunuza yoğurt kürü alarmı kurabilirsiniz.
Kaynak : yuksektopuklar.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar