Tıkalı Damarları Açan Şifalı Kür - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Ekim 2019 Perşembe

Tıkalı Damarları Açan Şifalı Kür

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Tıkalı Damarları Açan Şifalı Kür
İbrahim Saraçoğlu Limon Sarımsak Kürü

İbrahim Saraçoğlu limon sarımsak kürü, Limon ile sarımsak her ikisi de şifalı özelliklere sahip iki önemli bitkisel iksirdir. Bu iki iksirin bir arada kullanılması ise farklı bir takım hastalık ve rahatsızlıkların tedavisine yardımcı olur. Limon ve sarımsak kürü kalp ve damar hastalıklarından kolesterol, şeker hastalığı, reflü, ülser gibi değişik bir takım hastalıklara bitkisel bir çözüm sunar. Limon ve sarımsak kürü diğer yandan hafızayı güçlendiren etki oluşturduğu gibi bağışıklık sistemini güçlendirmek için de kullanımı tavsiye edilir. Özellikle 30 yaşlarında olan bireyler bu yaştan sonra sigara veya alkol gibi zararlı alışkanlıkları olan bireylerin limon sarımsak kürünü sıkça yapmaları tavsiye edilmektedir.
İbrahim Saraçoğlu limon sarımsak kürün için gerekli malzemeler: 2 litre hiç su katılmamış sıkılmış limon suyu 40 diş soyulmuş sarımsak Ağzı sıkı kapanan kötü renkli ışık almayan bir kavanoz İbrahim Saraçoğlu limon sarımsak kürü yapımı: Öncelikle 2 litrelik bir kavanoz veya pet şişeyi dolduracak kadar limon alın. Limonların suyunu bir limon sıkacağı ile sıkıp şişeye doldurun. Daha önceden





soyup hazırladığınız 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan bir havan yardımı ile ezerek limon suyunun içine atın. Şişenin kapağını sıkıca kapatın. Bu karışımı yaklaşık olarak 25 gün boyunca serin ve kuru bir ortamda tutun ve her gün şişeyi bir kaç kez sallayın. Her gün çalkalayarak limon sarımsak kürünü 25 gün sonra açtığınızda hazır hale geldiğini göreceksiniz. Sarımsakların limon suyunun içinde eridiğini göreceksiniz. Hazır hale gelen limon sarımsak kürünü her sabah kahvaltıdan en az yarım saat önce yarım çay bardağı kadar için. Bu karışımı her gün düzenli olarak ve mümkünse hep aynı saatte için. Tatlandırmak için şeker ve tatlandırıcı kullanmayın.
Limon sarımsak kürü faydaları nelerdir: -Limon sarımsak kürü yağ yakıcı özelliği olması nedeniyle zayıflamak için mükemmel bir yardımcıdır. -Bütün damar iltihaplarını tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu önlemekte yardımcı olacaktır -Kolesterol ve lipidi düşürüyor. -Zararlı yağların yakılmasını sağlıyor. -Vücutta şeker oranını düzenliyor. -Metabolizmayı hızlandırır ve iştahı açar. -Pankreasın yenilenmesini sağlar.
Kaynak : www.hashaberler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar