Evde Doğal Tüy Dökücü Krem Yapımı - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

3 Kasım 2019 Pazar

Evde Doğal Tüy Dökücü Krem Yapımı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Evde Doğal Tüy Dökücü Krem Yapımı
Şu hayatta bazılarımızın en nefret ettiği şeylerden birisi istenmeyen tüylerdir. Bu tüylerden kurtulmak için türlü türlü yöntemler deniyoruz. Pahalı kremler alıyoruz , eşitli aletler alıyoruz , seanslara gidiyoruz. Hepsi bu tüylerden kurtulmak için. Ancak evde doğal tüy dökücü krem ile kolayca istenmeyen tüylerden kurtulabilirsiniz.
Bu makalede sizlere evinizde çok kolay hazırlayacağınız doğal tüy dökücü krem in tarifini açıklayacağım. Yapımı çok basit ve üstelik vücuda zarar vermiyor. Bu krem, kısa zamanda çok fazla etkisi göstermese de düzenli olarak kullanıldığında tüylerinizi zayıflatıyor ve zaman içerisinde tamamen yok ediyor. Yani bu krem tahmin ettiğinizde çok daha faydalılar.
Tuz ve Limon İle Doğal Tüy Dökücü Krem Yapımı
Pratik ve evde kolayca uygulanabilen bu yöntem, tüylerin kök kısımlarını zayıflatarak onları azaltmayı ve yok etmeyi amaçlıyor. Uygulaması da oldukça basit.





Malzemeler:
1 adet limonun taze sıkılmış suyu
1,5-2 çay kaşığı kadar tuz
Yapılışı ve Uygulanışı:
1 adet limonun suyunu sıkıp bir kaseye alın ve içine tuzu da ilave edip güzelce karıştırın. Ardından tüyleri aldığınız bölgelere uygulayarak karışımın köklere nüfuz etmesini sağlayın. En az 2-3 saat bu karışımı cildinizde bekletin. Bu uygulamayı da tüyler yeniden çıkmaya başlayana kadar yapabilir, istenmeyen tüylerinizin azalmaya başladığını görebilirsiniz.
Karışım, cildinizin biraz kaşınmasına ve yanmasına neden olacaktır, hemen endişelenmenize gerek yok. Ancak bu kaşıntı ve yanma çok ciddi boyutlardaysa, cildinizde çok fazla kızarıklık oluştuysa uygulamayı cildinizden hemen temizleyin.
Kaynak : https://www.birkacbilgi.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar