Bu Maddeyi Portakal Suyu İle Karıştırın Bedeninizdeki Nikotinden Kurtulun - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

26 Mart 2020 Perşembe

Bu Maddeyi Portakal Suyu İle Karıştırın Bedeninizdeki Nikotinden Kurtulun

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bu Maddeyi Portakal Suyu İle Karıştırın Bedeninizdeki Nikotinden Kurtulun
Nikotinin bedenden atılması için 48 ila 72 saat arası bir zaman gerekir. Şarap imali sırasında elde edilen bir yan mahsul olan krem tartar nikotini bedenden tesirli bir biçimde atar.
Krem tartarın başka kullanım biçimleri de vardır ve bunları da sizinle paylaşacağız.
Teknik olaral potasyum hidrojen tartarat olarak öğrenilen bu madde, şarap fıçılarının dibinde biriken tortudur başka bir deyişle içki kapsamaz.
Krem tartar nelere iyi kazanç?
1. Tansiyonu düşürür
Düşük potasyum seviyeleri yüksek tansiyon riskini çoğaldırır. 100 gr krem tartarda 16,500 mg potasyum bulunur.



Şayet potasyum noksanlığı şikayetiniz varsa, hekiminize danıştıktan sonra bir kadeh suya 1 çay kaşığı krem tartar ilave edip her gece uyumadan evvel içebilirsiniz.
2. Artrit sızılarını eksiltir
Magnezyum, iltihaplanmalara karşı tesirli bir rol oynar ve 100 gr krem tartarda 2 mg magnezyum bulunur.



Artrit şikayetiniz varsa, 2 yemek kaşığı krem tartarı 3 yemek kaşığı Epsom tuzu ile karıştırıp banyo tozu hazırlayabilirsiniz. Günde iki kere en az yarım saat müddetle, küveti doldurup suya bu karışımdan ilave edip içinde oturmalısınız.
Şayet sızı belirli bir bölgedeyse, misalin el veya ayak, malzemelerin miktarını yarı yarıya eksiltip, bir leğene veya kaba su doldurup karışımı ilave edip elinizi veya ayağınızı bu suda bekleterek de kullanabilirsiniz.
3. Sigarayı vazgeçmeye dayanakçı olur
Krem tartar sigaranın tadını bozar. Nikotin suratından düşen C vitamini seviyesini yükseltmek ve nikotini en süratli biçimde bedenden atmak için portakal suyuyla karıştırıp içmek en iyisidir.
Şayet sigarayı vazgeçmek istiyorsanız, orta büyüklükte bir kadehte portakal suyu ile yarım çay kaşığı krem tartarı karıştırın ve 1 ay süresince her gece için.



4. İltihaplı Sivilceleri yok eder
Krem tartarın asidik özellikleri cildi pakler ve iltihaplı sivilcelerle savaşır. 1 çay kaşığı krem tartarı 240 ml suya veya portakal suyuna ilave edin, bedeni arınmak ve iltihaplı sivilcelere neden olan bakterilerden kurtulmak için her gün için.
5. İdrar yolu enfeksiyonuna iyi kazanç
Krem tartar idrarın pH seviyesini değiştirdiği için idrar yolu enfeksiyonlarını da rehabilitasyon eder. 1,5 çay kaşığı krem tartarı sıcak suya ilave edin, bir kaç damla limon suyu sıkın ve günde birkaç kere bu karışımı için.
Kaynak : drsaglik.net
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar