Daha Uzun ve Sağlıklı Yaşamanın Sırrı Bu Şekilde Formatlanmak - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

29 Mart 2020 Pazar

Daha Uzun ve Sağlıklı Yaşamanın Sırrı Bu Şekilde Formatlanmak

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Daha Uzun ve Sağlıklı Yaşamanın Sırrı Bu Şekilde Formatlanmak
Sağlıklı olmanın çoğunlukla çaba, zaman ve para gerektirdiğini düşünüyoruz. Ancak, günlük rutinimize birkaç yeni alışkanlık ekleyerek hayatımızı değiştirebilir ve daha sağlıklı hissedebiliriz. Bu değişikliklere biz format diyoruz çünkü beynimizi tamamen alışılmışın dışına çıkarıyoruz.

Örneğin, meyve kullanarak dişlerinizi beyazlatabilir ve sağlıklı bir safra kesesi için ekstra bir fincan sıcak kahvenin tadını çıkarabilirsiniz.
1.Migreninizi rahatlatmak için üzüm suyunu deneyin.:Miğren hastasıysanız ve dayanılmaz ağrıları durdurmak için daha doğal bir yol arıyorsanız, cevabı üzüm suyu. Migren esas olarak beyindeki kimyasalların dengesizlikten kaynaklandığından, üzüm suyu günü kurtarabilir. Ağrı kesici olarak değil, koruyucu olarak işlev görür. Yani migrenin başladığını hissettiğiniz an, önlemek için biraz üzüm suyu içebilirsiniz.Üzüm C vitamini, A vitamini ve B2 vitamini bakımından zengin olduğu için, migren ataklarına engel olabilir. Aksi halde migren tedavisinde sorumlu olan riboflavin olarak bilinen B2 Vitamini, beyninizdeki kimyasalları dengelemeye yardımcı olur ve kanınızda migrene neden olabilecek demir seviyesini azaltmak için demir antag





2. Saçlarınızın parlak ve sağlıklı büyümesine yardımcı olmak için somon yiyin.Sağlıklı görünen saçlar, hepimizin hayal ettiği bir şeydir. Özellikle uyandığımızda aynaya bakınca, saçımızın kötü göründüğü günlerin iyi göründüğü günlerden çok daha fazla olduğunu düşünürüz. Önemli olan yalnızca saçınıza yaptığınız bakımlar değil; aynı zamanda yedikleriniz.Buradaki anahtar numara somon. Somon, saçınızı ve saç derinizi nemli tutmak için gerekli olan D vitamini ve omega-3 yağ asitleri bakımından zengindir. Bu nedenle tüketilmesi önerilir.Ek olarak, omega-3 saç derisini yağlar ve saç köklerini temiz ve sağlıklı tutar. Omega-3 gerçekten bir protein olduğundan, eksikliği normal saç büyüme hızını azaltır.Ne kadar çok somon balığı yenirse, saçlar da o kadar sağlıklı olacaktır. Ek olarak, nemlendirici etkilerinden dolayı, omega-3 iltihabı azaltır, kepeklenmeyi tedavi etmeye yardımcı olur ve kuruluğu azaltır.
3. Limon + tuzlu su içerek ekstra kilo verebilirsiniz:Limon suyunun sizin için sağlıklı olduğu bilinen bir gerçektir. Ancak çoğu zaman sadece bir bardak portakal suyu veya bir enerji içeceği kadar lezzetli değildir. Limon ve tuz, toksinlerin vücudunuzdan atılmasına yardımcı olan ve fazla kiloları daha hızlı atmaya yardımcı olan 2 sihirli bileşendir. Bunun nedeni bağırsak hareketlerinizi arttırması ve iştahınızı azaltması ve böylece aşırı kalori alımını ortadan kaldırmasıdır.Ulusal Sağlık Enstitüsüne göre, bol miktarda su içmek mitokondriyal fonksiyonu artırarak metabolizmanızı arttırır.4. Diş macunu kullanarak tırnaklarınızı beyazlatın:Tırnaklarınızın çevresinde biraz sararma olması kesinlikle doğaldır. Ancak iyi bir görüntü vermez. Eğer tırnaklarınızı doğal olarak beyazlatmanın bir yolunu arıyorsanız, diş macunu aradığınız yöntem. Diş macunu yalnızca dişlerinizi beyazlatmak ve korumakla kalmaz, tırnaklarınız için de aynı şeyi yapar.Temiz bir diş fırçası alın, ucuna bir miktar diş macunu sürün ve tırnaklarınızı hafifçe ovalayın. Bir dakika bekletin ve ellerinizi her zamanki gibi üyıkayın. Sonuç sizi mutlu edecek!



5. Kendi saç uzatma serumunuzu oluşturarak saç uzamasını hızlandırın:Daha hızlı ve daha sağlıklı saç uzaması söz konusu olduğunda diyet önemlidir. Fakat bir adım daha ileri gitmek isteyenler için, kendi saç uzatma serumunuzu nasıl hazırlayacağınızı paylaşacağız.İhtiyacınız olan ilk materyal hint yağıdır. Saç derinizi nemlendirmek için E vitamini, omega-9 ve omega-6 yağ asitlerinin yanı sıra saç derinizin nemlenmesine yardımcı olacak mineraller içerir.İkincisi, saçınızı besleyen ve kırılmasını önleyen tekli doymamış bir omega-9 yağ asidi olan oleik asit gibi vitamin ve mineraller bakımından zengin olan avokado yağıdır. Saç köklerine nüfuz etme ve nemlendirme yeteneğine sahip olan tek yağdır.Son bileşen, birçok nedenden dolayı tüm yağların kralı olarak kabul edilen hindistancevizi yağıdır. Başlangıç olarak, hindistancevizi yağı saçınıza uygulayabileceğiniz ve protein kaybını önleyebileceğiniz tek yağdır. Omega-3, omega-6 ve omega-9 yağ asitleri bakımından zengin olduğu için saç milini çevre ve güneşin hasarlarından korur.Karışımı şu şekilde hazırlıyorsunuz:Küçük bir kabı 1/3 hint yağı, 1/3 avokado yağı ve 1/3 hindistancevizi yağı ile doldurun.Güzelce karıştırın.Saç derinize ve saçınıza uygulayın. 10 ila 15 dakika boyunca masaj yapın.1 saat 30 dakika bekletin.Duş alın ve saçlarınız hala ıslakken saçınızın ucuna biraz yağ uygulayın.Bunu haftada 3 defa tekrarlayın.6. Kahvaltınızı uyandıktan sonraki ilk 30 dakika içinde yapın:Uyandığınızda limonlu su içtikten hemen sonraki yarım saat içinde kahvaltı yapılması önemlidir. Aç hissetmiyor olsanız bile, kahvaltıyı kaçırmak, özellikle kilo vermeye çalıştığınız zaman büyük bir hatadır. Ulusal Kilo Kontrol Kayıt Defterine göre, başarılı bir diyet uygulayan kişilerin% 70’inden fazlası uyandıktan sonra yarım saat içinde kahvaltı yaptı.
Bunun nedeni, uyurken metabolizmanızın nispeten yavaş olması ve normal hızda çalışmaya başlaması bir saat sürmesidir. Bu nedenle, metabolizmanız tamamen uyanık olmadan önce kahvaltı yapmak sizi daha uzun süre iyi hissetmenizi sağlar ve günün ilerleyen saatlerinde daha fazla yemek yemenizi önler.7.Cildinize uygulamak yerine hidrolize kollajen içiniz:Yaşlanma, çoğumuzun asla karşılaşmak istemediği bir şeydir ve genellikle cildin görünüşünde fark edilir. Kollajen bakımından zengin nemlendiriciler, maskeler ve serumlar satın alarak cildimizi canlandırmaya çalışıyoruz.Mesele şu ki, kollajen ve hatta hidrolize edilmiş kollajen, diğer proteinlerle ağlanmasına ve genel sağlığınızı iyileştirmesine yardımcı olacak noktaya cilde nüfuz etmiyor.Yani yaşlanmanın en iyi yolu destek almaktır. Araştırmaya göre, hidrolize kollajen alınması yaşlanmayı %27 oranında yavaşlatabilir, kemik sağlığını iyileştirebilir, kas kütlesini artırabilir, kemik kaybını ve osteoporozu önleyebilir ve eklem ağrısını hafifletebilir.
8. Meyve kullanarak dişlerinizi beyazlatın:Birisinin giyebileceği en iyi şey parlak bir gülüş.Peki sarı göründüğü için dişlerini gösterme konusunda kendinden emin hissetmediğiniz zamanlar ne olacak?Endişelenmeyin, çünkü tüm bunları değiştirebilirsiniz.Antioksidanlar açısından zengin meyve ve sebzeler dişlerden sarı lekeleri çıkarmaya gelince harikalar yaratabilir.Çilek, dişlerinizi beyazlatmaya ve hem kahve hem de şarap lekelerini çıkarmaya yardımcı olabilir.Elma, doğal leke çıkarıcı olarak hareket eder, çünkü ağzınızda daha fazla tükürük üretmeye yardımcı olur ve “kendi kendini temizleyen” bir ajan görevi görür.Portakal veya her çeşit turunç meyvesi, ağzınızın diş çürümesine neden olan asitliğini nötralize etmeye yardımcı olur.9. Sağlıklı bir safra kesesi için daha fazla kahve için:Kahve sağlıksız bir diyetle ilişkili olsa da, en saf haliyle kahve sizin için gerçekten iyidir. Bir düşünün: sıcak sudan yapılan fasulye suyu ve diğer makalelerde daha önce anlattığımız birçok yararı var. Kahvenin en önemli faydalarından biri ise sağlıklı bir safra kesesini desteklemesidir.Araştırmaya göre, kahve safra kesesinde, içinde kafeinin neden olduğuna inanılan kasılmaların harekete geçirilmesini sağlar.Ek olarak, araştırmalar, kahveden kaynaklanan safra kesesi kasılmalarının, safra kesesindeki küçük kristallerin büyük safra kesesi taşları haline gelmesini önleyebileceğini ortaya koydu.Bu yüzden, sağlıklı bir safra kesesi için kendinize bir fincan sıcak kahve alsanız iyi edersiniz ve bir dahaki sefere size bağımlı olduğunuzu söyleyince bu makaleyi gösterin!Bize sunacak herhangi bir sağlık ipucunuz varsa, yorumlarda okumayı çok isteriz.
Kaynak : www.yenidenhaberler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar