Göz Altı Torbalarından ve Siyah Halkalardan Tamamen Kurtulun - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

15 Mart 2020 Pazar

Göz Altı Torbalarından ve Siyah Halkalardan Tamamen Kurtulun

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Göz Altı Torbalarından ve Siyah Halkalardan Tamamen Kurtulun
Yüzümüz gün içinde çok fazla kire maruz kalır ve bu sebeple yüz bölgemiz vücudumuzun kalanından daha hızlı yaşlanır. Güneş, rüzgar, kirli şehir havası gibi etmenler yüzümüzün kırışmasına, göz altı torbalarının oluşmasına ve olduğumuzdan daha yaşlı görünmemize sebep olabilir.
Bu krem sayesinde cildiniz ihtiyacı olan tüm vitamin ve minerallere kavuşacak ve aynı zamanda da neme doyacak. Diğer yandan da, ölü deriler cildinizden temizlenecek
Malzemeler
4 yemek kaşığı aloe vera jeli
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
4 yemek kaşığı yoğurt
5 dilim kabuksuz salatalık



Hazırlanışı
Tüm malzemeleri krem kıvamı elde edene kadar karıştırın. Kremi yüzünüze uygulamadan önce güzelce yıkayın ve kremi göz altlarına masaj yaparak yedirin. Göz kapaklarınızı da ihmal etmeyin. 30 dakika bekletin ve ardından soğuk suyla durulayın. Her gece tekrarlayın
Yüzünüz kuruyor ve pul pul dökülmeye başladıysa yeterince nem alamıyor demektir. Eğer yumuşak, parlak ve genç gösteren bir cilt sahibi olmak istiyorsanız bu kremi çok faydalı bulacaksınız.



Malzemeler
Yarım su bardağı hindistan cevizi yağı
6 – 8 adet E vitamini kapsülü
Bir iğne
Boş bir krem kabı
Hazırlanışı
Hindistan cevizi yağını bir tavaya alın ve kısık ateşte iyice eritin. Ardından kremi koyacağınız kaba aktarın ve üzerine iğne ile delikler açtığınız vitamin kapsüllerini boşaltın ve iyice karıştırın. Ardından dolaba atın ve katı forma geri dönene kadar bekletin. Tekrar çözdürmenize veya sürekli buzdolabında saklamanıza gerek yok. Isıtmadıkça sıvılaşmayacaktır.



Göz altlarına gece yatmadan önce yedirerek sürün ve birkaç hafta içinde sonuçları almaya başlayacaksınız. Göz altı torbaları ve göz altı çizgileri kaybolacaktır. Sabahları da makyaj yapmadan önce sürebilirsiniz.
Kaynak : https://www.yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar