Zayıflatan Karanfilli Su Kürü ve Faydaları - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

9 Haziran 2019 Pazar

Zayıflatan Karanfilli Su Kürü ve Faydaları

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Zayıflatan Karanfilli Su Kürü ve Faydaları
ZAYIFLATAN, SAĞLIK DOLU ve BOL SIVI İÇMENİZİ SAĞLAYACAK KARANFİLLİ SU KÜRÜ (Zencefil, tarçın ve karanfil karışımı) ile 1 Haftada 3 Kilo Zayıflamak Mümkün…
Zayıflamak için bir çok yol ve yöntem deneriz. Bu yol ve yöntemlerin en sağlıklı ve sonuç vereni şüphesiz doğal yöntemler ile spor yapmaktır. Karanfilli su kürü düzenli kullanıldığında 1 haftada 3 kilo zayıflama olanağı sağlamaktadır. Karanfil kürü hem kilo vermede hem de bir takım sağlık problemlerine şifa olmaktadır.
Hem 1 haftada 3 kilo zayıflamak hemde karanfilin sağlığa faydalarından yararlanmak istiyorsanız karanfil su kürünü mutlaka uygulamalısınız. Evinizde çok kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bu kür yağ yakıcı özelliği sayesinde istenmeyen kilolardan kurtulmaya yardımcı olur.
Karanfil – Karanfilli Suyun Faydaları
Karanfilli su aynı zamanda güçlü bir antiseptik özelliği olan bir karışımdır. Bu sayede vücutta ki mikropları temizler ve vücutta ki zararlı toksinleri dışarı atmada yardımcı olur. Aynı zamanda karanfil mide bulantısı ve diş eti hastalıklarına karşı da oldukça faydaları olan bir baharattır. Bunların yanında iyi bir idrar söktürücüdür. Karanfilli suyun zayıflamaya olan faydalarını da unutmamak lazım..
Karanfilli Su ile 7 günde 3 kilo Zayıflatan Kür
Malzemeler:
* 1 adet çubuk tarçın
* 1 yemek kaşığı karanfil
* 1 yemek kaşığı zencefil kökü
* 2 su bardağı su
Zayıflatıcı Karanfilli Su Nasıl Hazırlanır?
Yukarıda yazılı ölçülerde çubuk tarçın, zencefil kökü ve karanfil bir demliğin içerisine konulur. Üzerine 2 su bardağı suyu ilave edin ve tıpkı çay demler gibi demlemeye bırakın. Hazırlamış





olduğunuz karanfilli su karışımından sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa öğünlerden yarım saat kadar önce için.
? Faydaları Arasında; Karanfilli su metabolizmayı hızlandırır ve tokluk hissi verir. Aynı zamanda vücutta ki toksinlerin atılmasında ve yağ yakımında kolaylık sağlar. Dipnot: Karanfil kürünü uygularken çok yağlı, şekerli ve mayalı hamurlu gıdalardan uzak durursanız çok daha hızlı ve etkili sonuçlar alacaksınız.
Kaynak : https://www.organikgunler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar