Kahve Telvesi İle Yapabileceğiniz Şahane Şeyler - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

1 Temmuz 2015 Çarşamba

Kahve Telvesi İle Yapabileceğiniz Şahane Şeyler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

 Çayla aram pek yok ama her gün bir fincan kahvem vardır diyorsanız bu yazıya bayılacaksınız. Zira her gün çöpe attığınız o kadar kahve telvesi artık kendine muhteşem kullanım alanları bulacak. Hadi bakalım kullanılmış kahve telvesi ile neler yapabildiğimize.

1. Selülitlerden Kurtulun
Kahvenin çok içildiğinde selülite neden olduğu doğrudur. Ama hani birçok şeyde vardır ya hem dert hem derman aynı şeydedir. İşte kahve de öyle. Eğer çok içerseniz selülite neden olur ama harici olarak uygularsanız selüliti giderir. 1 yemek kaşığı kahve telvesini 2 yemek kaşığı zeytinyağ ile karıştırıp banyodan önce selülitli bölgeye masaj yaparak uygularsanız selülitlerinzdeki azalmayı görebilirsiniz.

2. Kahve telvenizi lavaboya boşaltın. Üzerine önce birkaç damla bulaşık deterjanı, ardından da 2 lt kaynar su dokün. Bu işlem lavanonuzun borularını temizleyecektir.

3. Yüz maskelerinizin içine ekleyeceğiniz 1 çay kaşığı kahve telvesi ölü deriden kurtulmanızı sağlayacaktır.

4. Kahve telvesini küçük bir kabın icine koyup buzdolabına yerleştirin ve kötü kokulardan kurtulun.

5. Bitkilerinizi karıncalardan korumak icin bitkinizin etrafına kahve telvesi serpin.

6. Sarımsak doğradıktan sonra ellerinizdeki sarımsak kokusundan kurtulmak için ellerinizi kahve telvesi ile ovabilirsiniz.

7. Parfüm seçerken her parfüm denemesinden sonra kahve telvesi koklarsanız bir süre sonra bütün parfümler aynı kokuyormuş hissi yaşamaktan kurtulursunuz.

8. Yüzünüzdeki aknelerden kurtulmak için 1 yemek kasığı kahve telvesine macun kıvamına gelene kadar süt ekleyip karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 10 dk. bekleyin ve ardından yıkayın. Bu işlemi her hafta tekrarlayın.


Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar