BİM 20 Mart 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu YENİ YAYINLANDI - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

10 Mart 2020 Salı

BİM 20 Mart 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu YENİ YAYINLANDI

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
BİM 20 Mart 2020 Aktüel Ürünler Kataloğu YENİ YAYINLANDI
Bim aktüel 20 Mart 2020 kataloglarının ne gibi fırsatlar sunacağı merakla bekleniyordu. Her kesimden insanın takip ettiği ve ihtiyaca uygun ürünlerin haftadan haftaya yer bulduğu Bim aktüel sayfalarında 20 Mart 2020 sayısı pek çok beklenen ürüne indirim sağlıyor.


Aktüel Ürün konseptini en iyi uygulayan mağaza olarak dikkatleri üzerine çeken Bim’de fiyatların bu hafta nasıl sunulacağı konusu burada açıklık kazanıyor. Baharın gelmesi ile birlikte gereksinim haline gelen bazı ürünleri sizler için burada inceledik. Şimdi pek çok detay ile haftanın 20 Mart 2020 sayısına bakalım. Tüm detaylara bakmadan önce burada ne bulacaksınız kısaca ona da değinelim:



Merakla beklenen Bim aktüel 20 Mart 2020 katalogları nihayet gün yüzünde! Sitemiz Aktüel Ürünler ile katalogları ilk kez görmenin heyecanını yaşayın! Bu hafta pek çok ürün Bim’e geliyor. Efsane fırsatların ilkinde Dijitsu 55 inç UHD 4K uydu alıcılı smart tv var. 2199,00 TL fiyata sahip üründe 6 taksit avantajı bulunuyor. LED ekrana sahip bu ürün için işletim sistemi ise Android olarak belirtilmiş.



Tavsiye edebileceğimiz bir ürün! 1899,00 TL fiyatı, AMD işlemcisi ve 256 GB SSD depolama alanına sahip HP notebook Windows 10 işletim sistemi kurulu biçimde sizlerle oluyor.. Bu ürün de bilgisayar arayanlar için oldukça ideal görünüyor! Ürünü ayrıca inceleyeceğimizden detayları sitemizin diğer konularından erişebilirsiniz. Dik durabilen süpürge ürünü de 179,00 TL’den Bim’ geliyor. Fakir’den 2 yıl garantili olan ürün oldukça kullanışlı ve muadillerine oranla çok daha iyi! Nevresim takımı çift ve tek kişilik seçenekleri ile ayrıca Bim aktüel 20 Mart 2020 kataloglarında sizlerle oluyor! ABS valiz ürünleri çeşitli boyları ile BİM’e uygun fiyata geliyor! Bu haftanın kataloglarında ek olarak; yelek, ayakkabı, tayt ve benzeri ürünler de yer alıyor.


Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar