Kimyasal İçermeyen Islak Mendil Yapımı - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

25 Temmuz 2015 Cumartesi

Kimyasal İçermeyen Islak Mendil Yapımı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Kimyasal İçermeyen Islak Mendil Yapımı

Islak mendiller özellikle bebek bakımında annelerin hayatında büyük kolaylık. Pratikliği tartışılmaz fakat ekonomik olduğu ve içerdiği maddeler bakımından  %100 güvenli ürün olduğunu söylemek mümkün değil.

Islak mendil içerdiği kimyasal maddeler ve sağlık üzerine zararları konusunda daha önce birçok haber yayınlandı. Bilinen büyük markalar basında çıkan bu haberlere cevaben ıslak mendillerin herhangi bir zararı olmadığına ve sağlık kurumları tarafından ürünlerinin denetlendiği onaylanarak piyasada yer sürüldükleri konusunda açıklama yaptı.

Evinizde kullandığınız ıslak mendillerin ne içerdiğini paketin üzerinde yer alan açıklama bölümünü mutlaka kontrol edin. İçinde kimyasal madde bulunan ürünlerden mümkün olduğunca uzak kalın. Özellikle ürün kokulu, parlak ve dayanıklı ise mutlaka kimyasal barındırıyor demektir, güvenli olduğuna emin olmadan kullanmayın.

Günümüzde birçok anne bu tür kaygılardan dolayı organik ve ev yapımı ürünlere yöneliyor. Islak mendil evde kolaylıkla yapılabilecek bir ürün. İhtiyacınız olan sadece bir kaşık bebek şampuanı, bir kaşık zeytinyağı, bir bardak ılık su, kağıt havlu ve silindir bir kap.

Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra ikiye böldüğünüz ve silindir bir kaba oturttuğunuz mutfak havlusuna karışımı dökerek, çekmesini bekliyorsunuz. Mutfak havlusunun ortasında bulunan ruloyu çıkardıktan sonra, ıslak mendiliniz kullanıma hazır!







Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar