Lekeler için Pratik Bilgiler - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

24 Temmuz 2015 Cuma

Lekeler için Pratik Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Lekeler için Pratik Bilgiler
Evimizde biryerlerde leke oluştuğunda ister istemez canımız sıkılır,ama üzülmeyin lekeleri çıkarmanın pratik yolları var,bu yolları deneyerek lekelerinizden kurtulabilirsiniz.
Masa örtüsü:
Dökülen bol şekerli bir kahveyse, önce ılık su ile tampon yapın çünkü şeker lekeyi sabitler. Daha sonra lekeli bölümü boş bir kovaya sarkıtarak kaynar su dökün. Böylece sıcak ve basınç lekelerin buharlaşmasını sağlayacaktır. Daha sonra uygun deterjanla yıkayın.
Kanepe:
Lekenin üstüne, içinde birkaç damla alkol ve oksijenli su damlattığınız su ile tampon yapın.
Halı:
Bol sodalı su emzirdiğiniz bir bezle birkaç kez lekenin üzerinden geçin. Eğer tam olarak çıkaramazsanız %50 alkol ve sirkeli su karışımını deneyebilirsiniz.
Mermer:
Mermer yapı olarak gözenekli ve kolay emen bir malzeme olduğu için, lekelere karşı çok dayanıklı değildir. Bu nedenle alçı tozu gibi leke yutan bir maddeyle anında üstünden geçmeniz gerekir. Daha sonra ıslak bir bezle silebilirsiniz. Meyve suyu ve çay lekeleri için, 1 litre suya 2 kaşık çamaşır suyu katarak silebilirsiniz.
Parke:
Eğer hemen müdahale edilmezse, ahşap doku lakeyi çabucak emebilir. Ev tipi gündelik temizlik malzemelerinin yanı sıra, kesin sonuç almak için lekeyi anında yoğun bir leke çözücü sıvı ile temizleyip, daha sonra iki kez leke önleyici cila ile Kaynak:http://www.orguhobi.com/
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar