Göbek Yağlarinizi Eriten Mucize Kürler - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

22 Kasım 2015 Pazar

Göbek Yağlarinizi Eriten Mucize Kürler

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Göbek Yağlarinizi Eriten Mucize Kürler
Her biri yağ yakıcı ve vücuttaki ödemi atıcı özelliklere sahip olan  karışımlardan damak tadınıza en yakın olan karışımı seçip uygulamaya başlayabilirsiniz.



Göbek Eriten Yoğurtlu Kür:
4 dal dereotu ve 4 dal maydanozu ince ince doğrayın. 250 gr yoğurdun içerisine bir tane limonun suyunu katarak iyice karıştırın. Bu mucize kürü, haftada 2 defa uygulayın. Gece yatmadan yaklaşık 3 saat önce ara öğün olarak tüketin.



Göbek Eriten Naneli Kür:
4 dal taze fesleğen ve 4 dal taze naneyi ince ince doğrayın. 250 gr yoğurdun içerisine bir tane limonun suyunu katarak iyice karıştırın. Bu mucize kürü, haftada 2 defa uygulayın. Gece yatmadan yaklaşık 3 saat önce ara öğün olarak tüketin.



Göbek Eriten Soğanlı Kür:
1 dal taze soğan ve 4 dal taze naneyi ince ince doğrayın ve bir avuç semizotuyla karıştırın. 250 gr yoğurdun içerisine katarak iyice karıştırın. Bu mucize kürü, haftada 2 defa uygulayın. Gece yatmadan yaklaşık 3 saat önce ara öğün olarak tüketin.





Göbek Eriten Zencefilli Kür:
En iyi yağ yakıcı olan ve vücudu güçlendiren zencefilli kür için aktardan her birinden 100 gram olmak şartıyla zencefil, zerdeçal ve toz tarçın satın alarak temiz bir cam bir kavanoz içerisinde karıştırın. Bir kase yoğurda hazırladığınız zencefilli karşımdan bir tatlı kaşığı ekleyerek iyice karıştırın ve gece yatmadan yaklaşık 3 saat önce tüketin. Bu mucize kürü, haftada 2 defa uygulayın. Gece yatmadan yaklaşık 3 saat önce ara öğün olarak yiyiniz.



Kürlerden yarar görmek için; Asla, göbeğim daha hızlı erisin diye her gün kür denemeyiniz, söylediğimiz tarife uyarak haftada 2 gün kullanın. Her gün kullanmanız vücudunuz alışkanlık yapar ve kürlere tepki vermez. Günde 3 litre su tüketerek, yakılan yağların vücuttan idrar ve terle atılmasını sağlayınız. Yürüyüş ve egzersiz yaparak kürleri mutlaka destekleyiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar