Topuk Çatlağına 20 Dakikada Son - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

24 Haziran 2019 Pazartesi

Topuk Çatlağına 20 Dakikada Son

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Topuk Çatlağına 20 Dakikada Son
Topuklardaki çatlağın sebebi de bakım beceriksizliğinden kaynaklanıyor. Mutfağınız topuk çatlaklarını gidermede fantastik mahsuller kapsayan bir üzgüne ambarı sanki. İşte topuklarınıza hak ettiği bedeli vermeniz için birkaç ipucu…





Dilediğiniz Ölçüde gül suyu ve ıslatıcı kremi bir kapta karıştırın. topuk çatlağınızın olduğu bölgeye bolca sürerek o bölgenin ıslamasını sağlayın. Kakao Yağı Yöntemi Dilediğiniz ölçüde kakao yağını ve acıbadem yağını karıştırın. Meseleli Bölgeye sürerek yarım saat bekletin.



Her gün bir kova suyun içine bir çay kadehi elma sirkesi koyun ve ayaklarınızı karışımın içerisinde en az 20 dakika bekletin.



Her gün belli aralıklarla çatlak olan topuğunuza zeytin yağı sürebilirsiniz.
GEREKLİ MALZEMELER: 1 çay kaşığı bal 1 yemek kaşığı zeytinyağı UYGULAMA ŞEKLİ Küçük bir kasenin içerisine balı koyun. Daha sonra balın üzerine zeytinyağını ilave edin ve bir müddet karıştırın.



Bu karışımı topuklarınıza yavaş yavaş sürün ve takribî olarak 20 dakika süresince bekletin. Ayak topuklarının çatlamasını rehabilitasyon etmek için bu karışımı haftada iki ya da üç kere kesinlikle yineleyin. Balın anti bakteriyel özelliği olduğu için topuk çatlağını aynı zamanda enfeksiyona karşı da gözetecektir.
Kaynak : www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar