Zencefil Zerdeçal Yoğurt Tarçın İle Zayıflama Diyeti - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Haziran 2019 Çarşamba

Zencefil Zerdeçal Yoğurt Tarçın İle Zayıflama Diyeti

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Zencefil Zerdeçal Yoğurt Tarçın İle Zayıflama Diyeti
Zencefil Zerdeçal Yoğurt Tarçın Kürü – Amerika Tenneesse Üniversitesinde yürütülen bir çalışmaya göre yağsız yoğurt tek başına tüketildiğinde dahi göbek bölgesinde bulunan yağların %81 ini eritiyor. Yoğurt ile birlikte zencefilin yağ yakıcı özelliği bulunduğu, zerdeçalın ise vücutta bulunan ödemi attığı, hazmı kolaylaştırdığı ve hafızayı oldukça güçlü bir biçimde güçlendirdiği, tarçının ise zayıflamaya faydalı olduğu çalışma neticesinde kanıtlanmıştır.
ZERDEÇAL: Hafıza güçlendirmeye en faydalı baharatlar arasındadır. Diğer hazmı kolaylaştırarak vücutta bulunan ödemin rahatça atılmasına faydalı olur.
ZENCEFİL: Yağ yakan etkili bir baharat olarak bilinmektedir. Zayıflamak isteyenlerin her zaman yardımcısı olmuştur. Özellikle göbek yağlarını eritmekte oldukça faydalıdır ve etkili bir biçimde kilo vermeye yardımcı olur.





TARÇIN: Tıpkı zencefil de olduğu gibi zayıflamaya faydalı bir baharattır. Kilo vermek isteyenler için onlarca kullanım şekli bulunmaktadır.
YOĞURT: Oldukça iyi bir protein kaynağıdır, diğer yandan et gibi diğer protein kaynaklarıyla karşılaştırıldığında kalorisi oldukça azdır. Örnek verecek olursak bir tabak yoğurt tükettiğiniz bir öğünden sonra diğer öğüne kadar her hangi bir açlık yada mide kazıntısı hissetmezsiniz. Yani yoğurt sizi TOK tutar.
Zencefil Zerdeçal Yoğurt Tarçın la hazırlayacağınız kür ile diyet yaptığınızda kısa bir sürede etkili sonuca ulaşabilirsiniz.



Yapmanız gereken tek şey yağsız yoğurt, zencefil, zerdeçal, tarçın ve eğer isterseniz zeytin yağını belirtilen miktarlarda karıştırarak tüketmeniz.
Kaynak:http://www.kadinneder.com/zencefil-zerdecal-yogurt-tarcin-ile-zayiflama-diyeti.html
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar