1 Ayda Dokunuş - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

6 Eylül 2019 Cuma

1 Ayda Dokunuş

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
1 Ayda Dokunuş
Son senelerde, nebat orijinli natürel malzemelerin kullanımı arkasıydı. Bunun sebebi natürel kozmetiğin gücünün farkına varılması. Bu defa bir natürel hoşluk mazemesinden laf edeceğim ki, sınadığınızda çok güzergahlı metamorfoza şahit olacaksınız. Ekmek mayası cildi pürüzsüz hale getirmek için çok ergonomik bir madde. Buruşuklukların yaradılışını önlemek için maskesini kullanın. Zira B1, B2, B6 ve B12, amino asitler ve fosfor, potasyum, çinko, demir, manganez, kalsiyum, magnezyum olmak üzere bir hayli mineral kapsayan ekmek mayası cildi yeniler, korur.
Maya, kuru, aşınmış cilt ve saçlar için de harikuladedir. Aynı zamanda cılız ve kırılgan tırnakları güclendirir. Şayet zararlı, çizgili cilde ve aşınmış deriye sahipseniz, maya maskeleri 2 ay içinde bu meseleleri giderir. Ana malzemesi maya olan muhtelif maskelerin nasıl hazırlanacağının tasvirini verdim. Haftada 2 defa uygulayın. Yalnız kullanmadan evvel cildinizin iyice arınılması gerekir.
Maya ve süt 3 yemek kaşığı sütü azıcık ılıtın ve 1 koli mayayı ilave edin ve kremsi karışım elde edince surat ve boyuna uygulayın 15-20 dakika bekletin. Daha sonra ılık su ile durulayın, Maya, bal ve zeytinyağı 1 şeker kaşığı zeytinyağını ılıtın. Maya ve 1 çorba kaığı balı karışırın. Zeytinyağını





ilave edin. Elde edilen bulamacı suratınıza sürün. Maske sertleşince, parmaklarınız dayanağıyla çıkarın ve ılık suyla suratınızı yıkayın. Maya, süt, keten tohumu ve badem yağı 1 koli mayaya bir tutam ezilmiş keten tohumu ve 3-4 damla badem yağı, azıcık da süt ilave edin, karıştırın. Hemen, katılaşmadan suratınıza sürün. 15-20 dakika sonra yıkayın.
Maya ve şeker Mayaya şeker ilave edince hergün kullandığınız surat kremleri gibi bir krem elde edeceksiniz. Bir küp mayayla bir çorba kaşığı şekeri karıştırın, iyice çırpın. Takribî 15 dakika suratınızda bekletin. Maya ve buğday tohumu yağı 2 çay kaşığı buğday tohumu yağı ve 1 yumurta



sarısını, 1 koli maya ile karıştırın. Maskeden sonra ılık su ile durulayın. El kremine maya takviyesi El kreminize 1 taze maya katın iyice karıştırın. Ellerinize sürün ve yarım saat bekletin. Mayanın gençlik mucizesine kumpası kullanımının ardından 1-2 ay sonra şahit olacaksınız Tabiata değişik bir gözle bakın. Tabiattaki seçilmiş bazı nebatlar ve mahsuller hakkında bilgi vermeye devam edeceğim. Her türlü cilt meseleleriniz hakkında mail gönderebilirsiniz.
Kaynak : https://www.yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar