Kandaki İltihaba Karşı Dut Kürü - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

31 Ekim 2019 Perşembe

Kandaki İltihaba Karşı Dut Kürü

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Kandaki İltihaba Karşı Dut Kürü
Kanda Neden İltihaplanma Olur
 İltihaplanma vücudun kendi kendini koruma ve iyileştirme çabasıdır. İltihap, enfeksiyon yüzünden meydana gelebilir ancak kendisi bir enfeksiyon değildir. Enfeksiyon bakteri, virüs ya da mantarlar nedeniyle oluşurken, iltihaplanma vücudun bu enfeksiyona cevabıdır.
Vücuda zararı dokunacak herhangi bir şey meydana geldiğinde, zararı dokunan etkenleri ve hasarlı hücreleri ortadan kaldırmak için vücut, iltihaplanma ile biyolojik bir tepki verir.
Kanda iltihap oranının yüksek olması ise vücutta bir sorun olduğuna ve bağışıklık sisteminin harekete geçtiğine işarettir.





Kandaki iltihap oranı CRP testi ile ölçülür. CRP ‘C-reaktif protein’ adlı, vücudun kendini savunması için karaciğer tarafından üretilen bir proteindir. CRP seviyesi yüksek çıktığında, kanda iltihap oranı yüksek demektir.
Kandaki CRP değerleri yüksekse Dut kürü kullanarak iyileşmeyi hızlandırabilirsiniz. dutun kan temizleyici özelliği vardır.
Kandaki İltihaba Karşı Dut Kürü
Yarım litre kaynamakta olan içme suyunun içine bir avuç dolusu beyaz dut kurusu atın ve altı dakika kısık ateşte kaynatın. Daha sonra ılımaya bırakın , ılıdıktan sonra süzün ve yarısı sabah ,diğer yarısını akşam aç karnına için. Haşlanmış dutların tüketilmesi şart değildir. Suyunu içmek yeterlidir. Bu kür toplam 25 gün uygulanır . Dut suyunun her defasında taze olarak hazırlanması gerekir.
Kaynak : https://www.bitkicenter.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar