Karbonat ile 10 yaş genç görünün - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Kasım 2019 Salı

Karbonat ile 10 yaş genç görünün

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Karbonat ile 10 yaş genç görünün
Göz altlarımız genellikle yaşımızı ele verir ve tekrar gergin hale getirmesi oldukça zordur. Tabi ki zor olmasının sebebi doğal yöntemlere başvurmamanızdan kaynaklanıyor desek yalan söylemiş olmayız.
Doğa bize ihtiyacımız olan her şeyi sağlıyor. Sadece nereye bakacağımızı bilmemiz yetiyor. Bu içeriğimizde sizlere göz altlarınızdaki kırışıklıklardan sadece karbonat ve doğal papatya çayı kullanarak nasıl kurtulacağınızı anlatacağız.





Yüzlerce lira verdiğiniz kozmetik ürünlerin arkasını okuyun ve mutlaka sodyum bikarbonat yazısını içindekiler bölümünde göreceksiniz. İşte ihtiyacınız olan malzemeler 1 bardak sıcak papatya çayı 1 yemek kaşığı karbonat
Uygulanışı İçilme sıcaklığındaki papatya çayı ile karbonatı karıştırın ve içine iki parça pamuk koyarak karışımı emmesini sağlayın. Karışım pamuklar tarafından emildiğinde pamukları çıkarın ve gözlerinizin üzerine koyun ve 15 dakika bekletin.



Ardından yüzünüzü yıkayın ve nemlendirici bir krem sürün. Eğer krem kullanmak istemiyorsanız hindistanceviz yağı da aynı işi görecektir. Düzenli bir şekilde uygulayın ve sonuçları kendi gözlerinizle görün.
Kaynak : yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar