Hastalıkları Kendine Hapseden Bu Çiçek Her Evde Olmalı - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

28 Ekim 2021 Perşembe

Hastalıkları Kendine Hapseden Bu Çiçek Her Evde Olmalı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

 Hastalıkları Kendine Hapseden Bu Çiçek Her Evde Olmalı

Kötü kokular hayatımızın değişmeyen çilesidir. Hem evimizde, hem iş yerimizde hatta aracımızda bile peşimizi bırakmazlar. Köşede unutulmuş bir meyve poşeti, döşemenin altına akmış ve temizlenmesi imkansız gibi görünen eski bir leke gerçekten bulunduğunuz yeri acilen terk etme isteği uyandırabilir. Bu içeriğimizde sizlere bulunduğunuz ortamın havasını değiştirecek bitkiler sunuyoruz. Bu bitkiler sayesinde eviniz ve diğer kapalı mekanlar oldukça hoş kokularla bezenecek.




Ofis ve ortamlarında havayı temizlemek için kullanılan en yaygın bitkilerden biridir ve bakımı oldukça kolaydır.Harika bir hava temizleyicidir, Ortamdaki zararlı nitrojen oksidi kendi bünyesinde toplayarak havayı arındırır. Özellikle mutfak ve banyolar için idealdir.






Havadaki karbondioksitin yanında zehirli kimyasalları da temizleyen kurdele çiçeği özellikle formaldehit temizleyici bir bitkidir. Havadaki hastalıkları, mikropları kendine çekerek havayı temizler. Hatta uzay yolculuklarında NASA tarafından kullanılan bu çiçek havayı çoğu zararlı kimyasaldan temizlediği için sıklıkla kullanılır.




Bu harika papatyalar ortamdaki karbondioksiti hızlıca emerek, oksijen sağlarlar. Ayrıca hoş kokuları ortamın havasını anında değiştirir.




Ortamdaki küf sporlarını ve diğer zararlı mantar türlerini kendi bünyesinde toplayarak havayı temizler. Özellikle banyolar ve çamaşır kurutulan odalarının göz bebeğidir.



Kurdele çiçeği gibi havadaki kimyasalları kendi bünyesine toplar ve bunun yanında havayı nemlendirmesiyle bilinir.



Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar