Column Left

Bizi Takip Edin

22 Mayıs 2015 Cuma

Baharda Tazelenmek İçin Ev Detoksu

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Baharda Tazelenmek İçin Ev Detoksu
Bahara hoşgeldin dedik, evimizi de kışın yorgunluğundan bir an önce kurtarmak gerek. Örümcek ağlarından kurtulup, dip köşe bırakmadan evinizi bahara açın. Planlı hareket etmeniz gerektiğini unutmayın. Bu temizlik işini birkaç güne de bölebilirsiniz.
Temizliği önce mutfaktan başlayın, daha sonra bu sırayı banyo ve kiler ya da küçük odalar takip etsin.
Ev tekstilllerini en sona bırakın. Tabii kışlık giysilerinizi de yıkayıp, düzenli bir şekilde kaldırmanız gerekli. Böylece tekrar kış geldiğinde kaosun içinde boğulmayacaksınız.
Tüm kış boyunca içine eşyalarınızı tıkıştırdığınız o çekmeceler ve faturlarınıza bir düzen getirmeyi ihmal etmeyin.
Aksesuarlar evin en küçük eşyaları olsa bile temizlemesi oldukça zordur. Özellikle gümüşleri parlatmak için ciddi bir emek harcamanız gerekiyor.
Kimyasalların eşyalarınız üzerindeki olumsuz etkisini de atlamamak gerek. Bu nedenle ne olduğunu ve içeriğini bilmediğiniz temizleyicilerden uzak durun.Yüzeylerin temizliğini en sona bırakın.
Baharda Tazelenmek İçin Ev Detoksu-1
Kışlık ayakkabılarınızı da kalıplara koyup düzenli bir şekilde kaldırırsanız seneye bu ayakkabılara ihtiyaç duyduğunuzda kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız.
Dolabınızda da yenilik zamanı. Atmaya kıyamadığınız ama artık içine giremediğiniz tüm kıyafetlere veda edin. Bu ayrımı yaptıktan sonra renklerine ve kullanımlarına göre ayırın. Böylece her sabah en üstteki artık üniformalaşmış giysilerinizden de kurtulmuş olacaksınız.
Yorganlar ve nevresim takımlarını temizledikten sonra pamuklu hurçlara kaldırın. Ev tekstil ürünlerinin hava alan kılıflarda saklanması mikrobik üremelere karşı iyi çözümler üretir.
Taze çiçeklere de unutmamak gerek, evinizi ödüllendirin.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Column Left