Seramik Kek Kalıbı Nasıl Kullanılır - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

19 Temmuz 2015 Pazar

Seramik Kek Kalıbı Nasıl Kullanılır

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Seramik Kek Kalıbı Nasıl Kullanılır
Sevgili hanımlar son günlerde sıklıkla tercih edilen seramik kalıplar görünümleri ile bile gönlümüzü çalmaya yetiyorlar. Bu güzel görünümlü seramik  kalıpları nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz? Önemli olan bunun bilmek yoksa kekişniz piştiğinde onu kalıptan çıkarmak için çok zorlanırsınız ya da kekiniz tamamen dağılır.
Seramik kaplamanın sağlık yönünden önemli olduğu gerçeği oldukça önemlidir ve bu nedenle teflon ya da aliminyum yerine seramik kaplamalı ürünleri kullanmak sağlık açısından önemlidir. Ayrıca diğer kapları yağlarken az yağlamak pişireceğiniz ürünün yapışmasına çok yağlamak ise pişirdiğiniz pasta,kek ya da böreklerin lezzetinin bozulmasına sebep olabiliyor.Bu nedenle seramik kalıplar yağlanmaması açısından hem kolaylık sağlıyor hem de yiyeceklerin lezzetlerini koruyor.
Seramik kek kalıpları yağlanmadan kullanmanız gereken kalıp olarak piyasaya sunulurken “tepsi ve kek kalıplarını yağlamaya son” sloganı kullanıldı.Seramiğin sağlık açısından öneminin yanında pratik olması da önemli.

Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
2 yorum:
Comments
  1. Seramik kalıp aldım bende ilk kullanımda çatladı geri vermeyi düşünüyorum kırılır diyedüşünüyorum varmı deneyimi önerisi olan

    YanıtlaSil
  2. Bende yeni aldım,ilk denemem fakat kekin kabarması, böyle mi olacaktı 😔

    YanıtlaSil

Sponsorlu Bağlantılar