1 Dakikada Evdeki Sineklerden Kurtaran Doğal Yöntem - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

30 Haziran 2019 Pazar

1 Dakikada Evdeki Sineklerden Kurtaran Doğal Yöntem

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
1 Dakikada Evdeki Sineklerden Kurtaran Doğal Yöntem
Yaz mevsiminde havaların ısınmasıyla birlikte çoğalan sinekler, böcekler ve türevleri can sıkıcı bir hal alır. Hatta çoğu zaman serinlemek için kapı ya da pencere açamayız bile. Bu yüzden klimaya yönelmiş olsak bile; klimanın da uzun dönemde zararlı birtakım etkileri bulunur. Ve tabi bütçenize de!
Sivrisineklerden kurtulmak ve doğal yollardan serinlemek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Üstelik kimyasal kullanmadan!
Kullanacağınız ürünlerin tamamı doğal olduğundan yan etkilerini düşünmenize gerek yok!
Nasıl hazırlanacağını merak ediyor musunuz?
Bir cam kavanozun içerisine, bir adet limonu daire şeklinde dilimleyip atın. Daha sonra kavanozun içerisine fesleğen ve biberiye yapraklarını da ekleyin. Son olarak da birkaç damla limon otu yağını damlatın.





Limon otu yağının kuvvetli bir böcek kovucu olduğu bilinmektedir. Bu nedenle hazırladığınız karışımdan eksik etmemelisiniz.
Hazırladığınız karışımın üzerini iki parmak geçecek kadar su ekleyin ve suyun üzerine bir adet mum yerleştirin.Suyun yüzeyine kondurduğunuz mum yanmaya devam edecek ve dibe çökmeyecek.
Balkon ya da oda fark etmeksizin karışımı yerleştirdiğiniz mekan hem çok güzel kokacak hem de sivrisineklerden kurtulmanıza yarayacak! Eğer kokuyu çeşitlendirmek isterseniz lavanta yağı da ekleyebilirsiniz.
Kaynak : https://www.bilgidoktoru.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar