Bal ile Kudret Narını Karıştırıp 1 Gün Sonra Yiyin - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

30 Haziran 2019 Pazar

Bal ile Kudret Narını Karıştırıp 1 Gün Sonra Yiyin

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bal ile Kudret Narını Karıştırıp 1 Gün Sonra Yiyin
Kudret narını bal ile karıştırın bir kavanoza koyun ağzını sıkıca kapatın.. mide ve bağırsak rahatsızlıklarına çok iyi geliyor.. Deneyip şifa bulan dua ediyor.
Tropikal alanlarda gelişen ve içeriğinde C vitamini oldukça fazla bulunan kudret narı insan sağlığına oldukça bereketlidir. Peki kudret narının verimleri nelerdir? Bal ile karıştırılıp yenildiğinde mide ve bağırsak rahatsızlıklarına iyi gelen kudret narı hakkında saklı kalmış meçhulleri sizler için inceledik.
Bol su ve güneş sağlandığında saksıda bile yetişebilen kudret narı ilaç sanayisinde kullanılır. İlkbaharda büyüyen yaz aylarında ise meyve veren kudret narının öz suyunun tadı oldukça acıdır.





Olgunlaşmadan yenmez. Kudret narı meyvesi mineral ve vitamin bakımından zengindir. İçeriğinde demir, kalsiyum, fosfor, B vitaminleri bulunur. Bazı araştırmalarda kadınların kısırlık rehabilitasyonunda tabii fayda sağladığı gözlemlenmiştir. Seçenek tıpta sıklıkla kullanılır.
Bazı aktarcılar kudret narı, zeytin yağı ve balı karıştırıp satıyorlar. Bu karışım mide ve bağırsak sorunlarına iyi geliyor. Kudret narının biraz acı tadı olduğundan bal ve zeytin yağı ile harcanıyor.



Ayrıca aktarcıdan almak istemeyenler evde de hazırlayabilir. Kabakgiller ailesine ait kudret narı insan sağlığına bir hayli fayda sağlar.
KUDRET NARININ VERİMLERİ NELERDİR?
– Sindirim hastalıklarının başında gelen kabızlık sindirilmeyen yemeklerin kalın bağırsakta birikmesi ile ortaya çıkar. Bu hastalık çok ciddiye alınmasa da ilerleyen zamanlarda önemli bağırsak sorunlarına neden olabilir. Uzmanlar günde bir kaşık kudret narı, bal ve zeytin yağı karışımı



harcayarak bağırsaklarda biriken gıda atıklarının çözülmesine destekçi olduğunu söylüyor. Böylece kabızlık sorunu giderilmiş olur. Aynı zamanda bu karışım ülser, gastrit, kolit ve reflü gibi sorunlara da iyi geliyor.
Kaynak:https://www.bitkilog.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar