ŞOK 31 Temmuz 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu YENİ YAYINLANDI - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

28 Temmuz 2019 Pazar

ŞOK 31 Temmuz 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu YENİ YAYINLANDI

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

ŞOK 31 Temmuz 2019 Aktüel Ürünler Kataloğu
Şok aktüel ile fırsatlara dokunmaya hazır olun. Birbirinden önemli indirimler Şok 31 Temmuz 2019 kataloğu ile sizlerle olmaya hazırlanıyor. Katalogların ve indirimlerin adresi Şok market bu hafta Kurban Bayramı hasebi ile alınması muhtemel misafir karşılama ürünlerini uygun fiyata sunuyor. Ayrıca özel kampanyalar da sunan Şok aktüel kataloglarında bulunan tüm detaylar Aktüel Ürünler ile başlıyor.


Şok 31 Temmuz 2019 aktüel ürünler kataloğu yeni indirim ve fırsatlarında çok özel kampanyalara yer vermeye hazırlanıyor. Aktüel Ürünler olarak bu haftanın Şok aktüel ürünleri ve kataloglarında ne gibi fırsatlara yer verdiğine yakından baktık. Sizler için hazırlanan ürünlerin Şok ile yeter ve artar olduğu gerçeği ışığında ayrıntılara bakalım. Biliyorsunuz ki Şok her hafta Çarşamba günü kataloglarını müşterileri ile buluşturur. Bu anlamda çok özel kampanyaları 31 Temmuz günü Şok aktüel detaylarında görmek de gayet doğal… Aktüel Ürünler olarak da bu kampanyalı aktüel katalogları sizlere 7 sene öncesinden bu yana hızlıca ulaştırmanın heyecanı ile incelememizi başlatıyoruz.



“Evin İhtiyaçları Şok Ucuz” ve “Bayram Alışverişi Şok Ucuz” sloganları ile gelen tam 8 sayfalık dev bir indirim kataloğu ile Şok market bu hafta sizlerle olmuş. Kataloglarında adından ve sloganından da anlaşıldığı üzere bayram alışverişi için gerekli ürünler ile evinizin ihtiyacı olan ürünler sizlerle olacak. 31 Temmuz Şok ile sizlerle olması beklenen bu katalog fırsatlarında ise yok yok… Fırsatlara dokunabileceğiniz market olan Şok; 31 Temmuz 2019 Çarşamba günü sizlerle bakınız ne gibi ürünler sunacak, görelim.


Kısaca Şok 31 Temmuz kataloglarından bahsedelim. İlk olarak görülen sayfada gıda ve Coca Cola markalı ürünler yer almış. Devamında elektrikli cezve ve çeşitli tepsiler ile mutfak ürünlerine geçiş yapılmış. Ayrıca ayakkabılar da sunularak da aktüel ürün detayları artırılmış. Sonraki sayfada teknoloji ile iç içe ürünler sunulurken aynı sayfada 31 temmuz günü ayakkabılar ve mutfak ürünleri de devam ettirilmiş. sonra ise bebek bezleri, kişisel temizlik ürünleri ile Şok Market haftanın önemli indirimlerini sunmaya devam etmiş. 2019 Kurban Bayramı kapsamında da kurbanlık sunmasa da şekerlemeler ile bir marketten bekleneni fazlası ile yine yerine getirmiş. Ayrıca çikolatalar ile de bu misyonu sürdürmüş. Son sayfada ise Şok Kart ile bir final yapmış ve 25 TL üzeri alışverişlerde geçerli önemli indirimi de sayfa altına iliştirmiş. Daha fazla ne mi sunmuş, işte o detayları aktüel ürünler olarak 31 temmuz kataloğunda tek tek inceledik.





Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar