KARBONATI BAŞ PARMAĞINA DÖKTÜ ! 5 DAKİKA SONRA OLANLARA İNANAMADI ! - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

15 Ağustos 2019 Perşembe

KARBONATI BAŞ PARMAĞINA DÖKTÜ ! 5 DAKİKA SONRA OLANLARA İNANAMADI !

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
KARBONATI BAŞ PARMAĞINA DÖKTÜ ! 5 DAKİKA SONRA OLANLARA İNANAMADI !
Siğiller için selobant Selobantlar çok pratikler ve her işi görüyorlar. Hatta siğilleri bile geçiriyorlar. Slobant, siğilleri önce gerdirir sonra da yok olmalarına yardımcı olur. Eğer siğiliniz 6 günlük veya daha uzun süredir varsa, siğillerin üzerindeki ölü deriyi çıkarana dek selobantı yapıştırıp çekin. Kolay ve pratik.
 Boğaz ağrısı için elma sirkesi Boğazınız ağrıdığında hala pahalı ilaçlar mı alıyorsunuz? Artık onlara gerek yok. Çözümü gayet basit. Yarım su bardağı su ile elma sirkesini karıştırın. Bir saat içinde birkaç kez gargara yapın. Boğazınızdaki bakteriler yok olacaktır. İşte bu kadar basit!
Yaralar için bal İçerisindeki laktik asit sayesinde balın iyileştirici etkisinin olduğunu kanıtlanmıştır. Bal yemek yaraların iyileşme sürecini hızlandırır. Çam balı bakterilere karşı daha etkili olduğundan önceliğiniz çam balı olmalıdır.





Uyku sersemliği için nane koklayın Yorgunsunuz ve kendinize gelemediniz. Hemen birkaç bardak kahve içmeyin. Çözümü gayet basit. Tek yapmanız gereken dalından koparılmış bir naneyi koklamak. Aromaterapi tedavisinde insanları uyandırmak için kullanılan bu yöntem ile güne aşırı zinde başlayabilirsiniz. Üstelik tamamen doğal!
Sivrisinek/Arı sokmaları için kabartma tozu Acı veren arı sokmaları ve sivrisinek ısırıkları pikniğinizi mahvedebilir. Bir dahaki sefere pikniğe giderken bir sürü ilaç götürmek yerine yanınıza su ile karıştırılmış kabartma tozunu götürün. Daha sonra bu karışıma peçete bandırarak arının soktuğu veya sivrisineğin ısırdığı yere uygulayın. Hemen iyileşeceksiniz. Ayrıca kabartma tozu yerine karbonat da kullanabilirsiniz.
Kaynak : www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar