ÜNLÜLERDE BÖYLE ZAYIFLIYOR! ZAYIFLAMANIN DOĞAL YÖNTEMİ TARÇINLI SÜT KÜRÜ.. - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

12 Ağustos 2019 Pazartesi

ÜNLÜLERDE BÖYLE ZAYIFLIYOR! ZAYIFLAMANIN DOĞAL YÖNTEMİ TARÇINLI SÜT KÜRÜ..

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
ÜNLÜLERDE BÖYLE ZAYIFLIYOR! ZAYIFLAMANIN DOĞAL YÖNTEMİ TARÇINLI SÜT KÜRÜ..
Sütün zayıflama üzerinde ki etkisi herkes tarafından bilinmektedir. Süt içerisinde yer alan protein metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını kolaylaştırır. Tarçın ise tatlı ihtiyacını önleyerek zayıflamaya yardımcı oluyor
Zaman zaman çoğu insan kilo konusunda problem yaşamaktadır. Bunun sonucunda zayıflamak için bir çok şey deniyoruz. Fakat unutulmamalıdır ki en sağlıklı kilo verme yöntemi doğal takviyeler ile gerçekleşmektedir. Tarçınlı süt karışımı doğru zamanlarda ve düzenli tüketildiğinde kilo vermenizde kolaylık sağlıyor.





Tarçınlı Süt Karışımı Nasıl Hazırlanır? Malzemeler: * 1 su bardağı süt * Yarım çay kaşığı tarçın
Tarçınlı Süt Zayıflama Kürü Yapılışı: Tarçınlı süt karışımında kullanacağınız sütü tamamen isteğinize bağlı olarak yarım yağlı veya tam yağlı tercih edebilirsiniz. Yine isteğinize bağlı olarak sıcak, ılık veya soğuk olarak da tüketebilirsiniz. 1 bardak süt ile yarım çay kaşığı toz tarçını iyice karıştırın. Hazırladığınız bu karışımdan ikindi vakitlerinde ara öğün olarak tokluk hissi vermesi açısından ve akşam yatmadan 2-3 saat önce olmak üzere günde 2 defa içebilirsiniz.
Gün içinde 2 bardağa kadar tarçınlı süt karışımdan içebilirsiniz. Daha fazla içilmesi tavsiye edilmez. Aksi taktirde tarçının yan etkileri meydana gelebilmektedir. Ayrıca emziren annelerde tarçınlı süt karışımı ile zayıflayabilir hemde sütünü artırabilir.
Kaynak : www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar