Lahana Limon Maydanoz Göbek Eritme Kürü - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

24 Ekim 2019 Perşembe

Lahana Limon Maydanoz Göbek Eritme Kürü

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Lahana Limon Maydanoz Göbek Eritme Kürü
GÖBEK ERİTEN, ZAYIFLATAN ve BEL BÖLGESİNDEKİ YAĞLARI YAKAN ÇOK SAĞLIKLI BİR KARIŞIM- İbrahim Saraçoğlu hocamızın paylaştığı bu kürü uygulayanlar kısa süre içinde istenmeyen yağlarından kurtuluyor, özellikle bel ve göbek bölgesindeki yağları eritiyor.
Maydanozun ödem ve toksinleri atıcı özelliği, lahananın zayıflatıcı yağ yakıcı özelliği ve limon ile suyun da zayıflama özelliği birleşince ortaya süper bir zayıflama, göbek eritme kürü çıkıyor..
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu özellikle bel, baldır, kalça ve göbekteki yağları yakmak için lahana, limon ve maydanoz kürünü öneriyor. Evinizde kolaylıkla hazırlayacağınız bu kürü düzenli kullanımda bel, göbek, kalça ve baldırda ki yağlarınızdan kurtulmanız mümkün.
Göbek Eriten, Zayıflatan Lahana, Limon ve Maydanoz Kürü Nasıl Hazırlanır?
Malzemeler
– 2 yaprak lahana
– 16-17 adet maydanoz
– 1 tatlı kaşığı limon
– Yarım litre su
Yağları Eriten Lahanalı Kür Nasıl Yapılır? (İbrahim Saraçoğlu Tarifidir.)





Hazırlanışı: İlk olarak yarım litre suyu bit tencerenin içerisine alın ve kaynatmaya başlayın. Kaynamaya başladıktan sonra içerisine 2 adet lahanayı ilave edin ve ağzı kapalı bir şekilde 3 dakika boyunca kaynatın. 3 dakika sonra karışımın içerisine 16-17 adet taze maydanozu sapları ile birlikte tencerenin içerisine atın.
Maydanozları da ekledikten sonra 3 dakika daha ağzı kapalı olarak kaynatmaya devam edin. Toplam 6 dakika sonra ağzını kapatın ve ılımaya bırakın. Karışım ılıdıktan sonra süzün. Lahana, maydanoz ve limon ile hazırladığınız yağları eriten kürünüzü süzdükten sonra 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyunu ekleyin.
Limon suyu lahananın yapmış olduğu gazı önlemede de faydalı olacaktır.
Lahana, Limon ve Maydanoz Kürü Nasıl Uygulanır?



Yapılışı: En son taze sıkılmış limonunu eklediğiniz karışımı gün içinde aç karnına olursa daha faydalı olacaktır istediğiniz zaman tüketebilirsiniz. 15 gün boyunca her gün düzenli olarak bu karışımı uygulayın. 15 gün sonrasında 5 gün ara verin.
Sonra yine 15 gün düzenli olarak uygulayın. Bu karışım aynı zamanda gastrit ve ülsere karşı koruyucu özelliktedir. Lahana, limon ve maydanoz yağ yakıcı özelliğiyle problemli bölgelerinizin erimesini sağlayacaktır. Dilerseniz ihtiyaç duyarsanız kürü 2 ay devam ettirebilirsiniz.
Yağları Eriten Kürün Zararı – Yan Etkisi Var Mıdır?
Bu kürün tek zararı tiroit bezleri yavaş çalışan kişiler içindir. Lahana tiroit bezlerini daha az çalıştırır. Yalnız dikkat edilmesi gereken önemli nokta tiroit bezleri sağlıklı çalışan kişilerde böyle bir etki olmaz. Sadece tiroit bezleri yavaş çalışanlarda olumsuz etkisini gösterir.
Kaynak : https://www.organikgunler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar