Astım Ve Bronşit Hastalarına Çare Doğal Reçete - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

22 Kasım 2019 Cuma

Astım Ve Bronşit Hastalarına Çare Doğal Reçete

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Astım Ve Bronşit Hastalarına Çare Doğal Reçete
Yıllardır kronik sinüzit ve buna bağlı olarak bronşit olurdum. Tahmini 25 yıldır. Arkası kesilmeyen öksürükler helede gece başını yastığa koyamazsın. Hiç uyuyamadan sabah ezanlarının okunduğunu çok bilirim.İlaçlar dersen onlar da tam çözüm değildi..
Kayinvalidem senelerdir söylüyordu fakat herkes gibi bende pek ciddiye alıp uygulamamıştım. Sonunda öksürüklerime dayanamamıştı herhalde ve kendisi hazırlayıp bana yedirdi.
Gün geçtikçe kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Ve oksuruklerim kesildi. Akciğerlerimin iyileştiğini hissediyordum.
Birkaç yıldır hiç astım ilacı kullanmadım. Kayinvalidem de astım hastasıymıs. Ve bu tedaviyle iyileşmiş. Ama bu tedavi kısa süreli değil kişiye göre değişiyor. Belki 1 ay, belki 1 kaç ay.Süre uzun gelebilir ama sonunda iyileşme varsa değer.
Reçetenin Malzemeleri;
– Bamya tohumu ( yenilebilir olacak yani ekim için ilaçlanmış olmayacak)
– Hakiki bal
– Zeytinyağı
(Ölçüler göz kararı)





Hazırlanışı: Bamya tohumunu aldığınız aktar da iyice çektiriniz. Kabuk kısımları biraz sert olduğu için zor çekiliyor,olabildiğince un haline getirtmeye çalíşın.Evinize getirince un eleği gibi bir elekten geçirin. Geniş bir kaseye koyun, üzerine bal ve zeytinyağından ekleyin ve karıştırın. Macun kıvamini alacak. Kuru temiz cam bir kavanoza doldurun.
Uygulama: Sabahları aç karnina kahvaltidan en az yarım saat önce 1 çay kaşığı tüketin. Kilo problemi olanlar 1 tatlı kaşığı da tüketebilir. Unutmayin 3-5 gün de birakmiyoruz. Bir de astim ilaclarinizi hemen kesmeyin.
Öksürüğüm başlarsa ben hemen macuna basliyorum ama artik uzun sureli değil 3-5 gün belki 1 hafta.. Son günler de etrafta yine astim hastalari çoğaldı belki birilerine şifa olması ümidiyle.
Okuduysan mutlaka PAYLAŞ – HERKES FAYDALANSIN. sağlıcakla.. Kaynaklar: anetteinselberg.com – facebook.com/GonulSofram
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar