Doğum ağacın seninle ilgili neler söylüyor? - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

4 Kasım 2019 Pazartesi

Doğum ağacın seninle ilgili neler söylüyor?

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Doğum ağacın seninle ilgili neler söylüyor?
Hangi ayda doğduysan o aya git, hem ağacını öğren hem kişilik özelliklerini oku!***



Ocak ayının ağacı: Huş ağacı Doğum ayı ağacı Huş ağacı olan insanlar; merhametli, sevgi dolu ve adaletli insanlardır. Her zaman daha iyisini amaçlayan, daha iyisini başaran ve etrafındakilere sorgusuz sualsiz faydalı olan kişilerdir. Bencil olmadıkları için hiçbir zaman yaptıkları iyiliklerden bahsetmez ve çok alçak gönüllü bir hayat yaşarlar. İyi ki senin gibi insanlar var! :)



Şubat ayının ağacı: Üvez ağacı Doğum ayı ağacı Üvez ağacı olan insanlar; benzersiz karakterlere sahip, enerjik ve çok sabırlı insanlardır. Başkalarına yardım etmek hayat felsefeleri haline gelmiştir ve on parmaklarında on marifet olan kişiler Şubat ayında doğmuşlardır. Sevgi dolu bir kalbinin olduğunu da söylemeden edemeyeceğiz! İyi ki senin gibi insanlar var! :)



Mart ayının ağacı: Dişbudak ağacı Doğum ayı ağacı Dişbudak ağacı olan insanlar; çok zeki, dürüst ve aşırı sabırlı insanlardır. Doğal olmalarının yanı sıra yeniliklere açık, gelişmeleri takip eden ve açık görüşlü kişilerdir. Bazen hayal dünyalarına kapılıp ayakları yerden kesilse de, mantıklı kararlar alabilen, akıllı ve düşüncelidirler. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var! :)



Nisan ayının ağacı: Akçaağaç Doğum ayı ağacı Akçaağaç olan insanlar; sevgi dolu, enerjik, düşünceli, cesur ve cömert insanlardır. Onlara her konuda güvenebilir, her türlü emanetinizi onlara gözünüzü kırpmadan teslim edebilirsiniz. Cesur yapıları sayesinde türlü riskin altına girebilir, kendilerini sevdikleri için feda edebilirler. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var! :) İyi ki varsın…



Mayıs ayının ağacı: Söğüt Doğum ayı ağacı Söğüt ağacı olan insanlar; etrafına karşı duyarlı, her türlü durumda sakin kalabilen ve inançlı insanlardır. Zekaları sayesinde çevresindeki insanların sorunlarına çözümler üretebilir, sevgi dolu yapıları sayesinde bağışlayıcı ve yüce gönüllü olabilirler. İnançlı insanlar olarak da bilinen Mayıs ayı insanları söğüt ağacı ile benzer bir karakteristik özellik göstererek her olumsuzluk karşısında dimdik durabilmeyi başarırlar!



Haziran ayının ağacı: Alıç Doğum ayı ağacı Alıç ağacı olan insanlar; tüm zorluklar karşısında sapasağlam durabilen, azimli, kuvvetli ve neşeli kişiliklerdir. Alıç ağacı insanları güvenilirdir. Başkalarını yargılamaz, kendi hataları olduğunda ise özür dilemesini bilen yüce gönüllü insanlardır. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var! :)



Temmuz ayının ağacı: Meşe Doğum ayı ağacı Meşe ağacı olan insanlar; yardımsever, dingin ve hayata olumlu bakan insanlardır. Etrafındaki insanlara sevgi ve saygı duyan, fedakar ve merhametli kimselerdir. Hayatları boyunca huzur ve mutluluktan başka bir şeyde gözleri olmayan, kanaatkar ve iyimser kişilerdir. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var! iyi ki varsın! :)



Ağustos ayının ağacı: Servi Doğum ayı ağacı Servi ağacı olan insanlar; herkes tarafından sadık olmaları ile bilinen, cömert bir kalbe sahip, güvenilir insanlardır. Etraflarındaki insanlara güven aşılayan yapıları sayesinde herkesin çok sevdiği kişilerden biridirler ve her ortamda arkalarından sadece iyi şeyler konuşulur. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var! iyi ki varsın! :)



Eylül ayının ağacı: Erguvan Doğum ayı ağacı Erguvan ağacı olan insanlar; etkileyici karakterlere sahip olan, orijinal, nazik ve dürüst insanlardır. Onlara gözü kapalı güvenilebilir çünkü onların iki eli kanda bile olsa sevdiklerinin yardımına koşacaklarını herkes bilir. Sevdikleri zaman sonuna kadar seven, kırıldıklarında ise çareyi yine kendilerinde arayan müthiş insanlardır. İyi ki varsın! :)



Ekim ayının ağacı: Kayın Doğum ayı ağacı Kayın ağacı olan insanlar; üretken, çalışkan, merhametli ve hayata olumlu tarafından bakan insanlardır. Etrafındaki kişileri incitmemek için ellerinden geleni yapar, sevecen yapıları sayesinde herkesin gönlünü kolaylıkla yapabilirler. Çevresindeki insanlara bir ağaç gibi fayda sağlar, karşılığında hiçbir şey beklemezler. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var! iyi ki varsın! :)



Kasım ayının ağacı: Akasya Doğum ayı ağacı Akasya ağacı olan insanlar; kuvvetli inançları olan, sevecen ve her koşulda mantıklı düşünebilen kişilerdir. Koyulan kurallara uymaktansa kendi mantıkları doğrultusunda vicdani kararlar alabilir ve sevdikleri için her şeyi göze alabilirler. Onlara her koşulda güvenilir. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var! iyi ki varsın! :)



Aralık ayının ağacı: Sedir Doğum ayı ağacı Sedir ağacı olan insanlar; azimli, merhametli ve sadık kişilerdir. Onlardan kimseye zarar gelmez ama kendilerine gelen zararların karşısında ise kötülük düşünmezler. Onların kalpleri çok temiz, niyetleri her zaman iyidir. Çevresindeki insanlara bir ağaç gibi fayda sağlar, karşılığında hiçbir şey beklemezler. Senin gibi insanlara ihtiyacımız var! iyi ki varsın! :)
Kaynak : https://www.dakikahaberler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar