Column Left

Bizi Takip Edin

26 Aralık 2019 Perşembe

1 Haftada 5 Kilo Verdiren Ve Ödem Attıran Detoks Çayı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
1 Haftada 5 Kilo Verdiren Ve Ödem Attıran Detoks Çayı
Fazla kilo ve vücutta oluşan ödem bir çok kişinin şikayetlerindendir. Tutarlıbilgi bu hafta sizlere 1 haftada 5 kilo verdiren ve ödem attıran detoks çayı tarifini paylaşıyor.
Detoks çay ile birlikte yediklerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü sağlıksız beslenme kilo vermeyi önlüyor. Ağır diyet ve spor programları yapmak yerine sebze içerikli besinler tüketmek, yağ, tuz ve şekerden uzak kalmak son derece önemli. Fazla tuz tüketimi ödeme hiç iyi gelmiyor. Gün boyu su tüketimi de oldukça önemli.
Malzemeler
1 bardak (250 ml kadar) sade maden suyu
1/2 (yarım) limon
3 tatlı kaşığı kadar yeşil çay
3 su bardağı 750 ml kadar sıcak su
1 Haftada 5 Kilo Verdiren Ödem Attıran Detoks Çayı Tarifi Yapılışı



Bu detoks çayını her gün uygulamanız gerekiyor. Hazırlanan detoksu gün içinde tüketmelisiniz. Her gün yenisini yapıp tüketmelisiniz. Malzemelerin etkisini göstermesi için bunu yapmanız şart. Detoks çayını 10 gün tüketip 15 gün ara verip tekrar 10 gün tüketebilirsiniz. Bu süreçte kesinlikle faydasını göreceksiniz. Emziren anneler de gönül rahatlığıyla kullanabilir. Tamamı değil sadece 1 fincan tüketmek kaydıyla.
Herhangi bir sağlık probleminiz varsa doktorunuzdan yardım alarak kullanabilirsiniz. Bireyin beslenme yapısına ve metabolizmasına bağlı olarak 1 haftada 5 kilo vermesi mümkün. Aç veya tok karna tüketilmesi de farketmiyor. Hamilelerin kullanması sakıncalı olabileceğinden kullanmamalarını tavsiye ediyoruz.
Bu detoks vücuttan yağları ve ödemi hızla bir şekilde atıyor. İçimi gayet kolay severek tüketeceğiniz detoksdur. Unutmamanız gereken önemli hususlardan biri yeşil çayın ne şekilde kullanılacağıdır. Sallama poşet yeşil çay yerine saf yeşil çayı detoksta kullanın. Faydası daha fazladır. Saf yeşil çayı aktarlardan kolayca temin edebilirsiniz.
Nasıl Hazırlanır?
1 litrelik kavanoz içerisine 3 tatlı kaşığı yeşil çayı ilave edin. Üzerine 3 su bardağı kadar sıcak suyu ekleyin. Çayın demlenmesi için 5-6 dakika mutlaka bekletin.
5-6 dakika demlenen çay içerisine yarım limon suyunu ekleyin. Son olarak 1 şişe maden suyunu azar azar ilave edin.



Köpürme yapmasını engelleyin az az ekleyin.
Tüm malzemeleri yemek kaşığı yardımı ile karıştırıp 5 dakika daha dinlendirin.
Tüketeceğiniz sürahi veya uygun bir şişe içerisine süzgeç yardımı ile dökmeye başlayın.
Sıktığınız yarım limonun kabuğunu da küçük küçük kesip detoks çayına ilave edin.
Dilediğiniz şekilde sıcak veya soğuk olarak gün içinde tüketebilirsiniz. Soğuk tüketmek isterseniz buzdolabında temin edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Kaynak : https://www.tutarlibilgi.com
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Column Left