Limon Kabuğu Kullanarak Eklem Ağrılarınızdan Kurtulun - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

21 Mart 2020 Cumartesi

Limon Kabuğu Kullanarak Eklem Ağrılarınızdan Kurtulun

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Limon Kabuğu Kullanarak Eklem Ağrılarınızdan Kurtulun Eklemlerinizde kırmızılık, hareket kaybı, şişme meydana geliyor hatta bazen topallamanıza sebep oluyor ve bu hayatınızı oldukça zorlaştırıyor.
Ne yazık ki ilaçlar sadece kısa vadeli çözümler sunuyor ancak bizim anlatacağımız yöntemler ile eklem ağrılarından tamamen kurtulabilirsiniz. Limon oldukça besleyici bir turunçgil türüdür.



Magnezyum, kalsiyum, pektin, B1,B6, A ve C vitaminleri içerir. Limonun hem suyunu hem de kabuğunu kullanarak eklem ağrılarınızı geçirebilirsiniz. Hatta tansiyonu düzenler, bağışıklık sisteminizi güçlendirir, vücudunuzu rahatlatır, yağ yakar ve sindirimi kolaylaştırırsınız. Limon kabuğunu blenderdan geçirip eklemlerinize sararsanız faydalarını kısa zamanda görmeye başlarsınız.



Daha etkili bir tarifimiz için malzemeler: Zeytin yağı 2 limon Okaliptüs yaprağı Hazırlanışı: Limon kabuğunu bir bardağa koyun, okaliptüs yaprakları ve zeytin yağını ekleyin. 2 hafta bekletin. Bu karışımın içerisine bir bez koyun ve yeterince emmesini bekleyin, ardından ağrılı bölgeye uygulayın. Tedavimizi uyguladınız mı? Memnun kaldıysanız yakınlarınızla paylaşmayı ihmal etmeyin!
Kaynak : https://www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar