2 Yaşındaki Çocuk Sürpriz Yumurtayı Açamadı!Annesi İçinden Çıkan Şeye İnanamadı! - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

29 Haziran 2019 Cumartesi

2 Yaşındaki Çocuk Sürpriz Yumurtayı Açamadı!Annesi İçinden Çıkan Şeye İnanamadı!

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
2 Yaşındaki Çocuk Sürpriz Yumurtayı Açamadı!Annesi İçinden Çıkan Şeye İnanamadı!
Küçük çocukların en çok sevdiği şey (anneleri hariç) oyuncaklar ve tatlı yiyeceklerdir. Bunu iyi bilen başarılı firmalar oyuncakları ve çikolataları birleştirmişler ve çocuklara sunabilecekleri en ilgi çekici atıştırmalığı üretmişlerdir. İngiltere’de yaşanan bir olay ise herkesi çok şaşırttı.
İngiltere’de çıkan bir gazetede yer alan habere göre iki yaşındaki Riley Apps her çocuk gibi sürpriz yumurtayı çok seviyordu fakat elindeki sürpriz yumurtayı açamayınca, annesinden yardım istedi. Annesi ise yumurtanın içerisinden çıkan şeyi görünce neye uğradığını şaşırdı.
Küçük çocuk plastik yumurtayı açıp içerisindeki oyuncakları almak istiyordu fakat başaramadı bunun üzerine annesinden yardım istedi ve annesi Sophie yumurtayı açtı fakat içerisinden oyuncak çıkmadı. Sürpriz yumurtanın içerisinden çocuklar için tehlikeli olabilecek haplar çıktı.
Eğer çocuk o hapları yutsaydı komaya girebilir hatta ölebilirdi. İki yaşındaki çocuğun annesi yaptığı açıklamaya göre, çocuğunun yanına geldiğini ve yumurtayı açmasını istediğin söylüyor. Yumurtayı açtıktan sonra ise içerisinden haplar çıkıyor. Kadın gözlerine inanamadığını ve olayı hemen polise bildirdiğini belirtti. Eğer plastik yumurtayı çocuğunun açmayı başarsaydı olabilecekleri düşünmek bile istemeyiz.





Sürpriz yumurtayı 23 yaşındaki annenin değil, kadının erkek arkadaşı Ian King’in aldığı belirtiliyor. Yumurtanın orijinal olup olmadığı, Kinder tarafından üretilip üretilmediği soruşturulmuş ve şirketin yetkilisi tarafından yapılan açıklamaya göre yumurta şirket tarafından üretilmemiş. Yani ürünün taklit olduğu açıklandı.
Olayla ilgili gerekli işlemlerin emniyet güçleri tarafından yapılacağı artık yetkinin poliste olduğu aktarıldı.
Sophie isimli kadın çocuğunun oyuncaklarıyla kendi başına oynadığını başlarına daha önce böyle bir şey gelmediği ve buna benzer hiçbir sorun yaşamadıklarını söyledi.



Kadının anlattıklarına göre polis de en az kendileri kadar şaşırmış. 2016 yılında da yine plastik yumurta içerisinde zararlı madde taşıdığı tespit edilmiş ve bu haber The Evening Standard’da yayımlanmış. Çok yaygın olarak kullanılan bu ürünün dikkat çekmemesi için kötü niyetli kişiler tarafından kullanılabileceğini tahmin etmek hiç de zor değil. Herkesin haberdar olması için lütfen paylaşın.
Kaynak : www.asrihaber.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar