Vücudunuzun Toksinlerle Dolu Olduğunun Belirtileri - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

29 Haziran 2019 Cumartesi

Vücudunuzun Toksinlerle Dolu Olduğunun Belirtileri

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Vücudunuzun Toksinlerle Dolu Olduğunun Belirtileri
Toksinler aldığımız her nefesle, içtiğimiz her damla su ile ve yediğimiz her lokma yiyecek ile vücudumuza giriyor. Hatta elinizden düşürmediğiniz akıllı telefonunuz bile sizi hasta etmeye yetecek kadar toksin içeriyor. Eğer düzenli bir şekilde bu toksinleri vücudunuzdan atmazsanız, ciddi sağlık sorunlarına sebep olabilir. Bu içeriğimizde, vücudunuzda biriken toksinlerin sebep olabileceği sorunları anlatıyoruz.
Tükettiğimiz her yiyecek toksin içeriyor demiştik. Bu toksinler; işlenmiş gıdalardaki koruyucular ve yapay renk verici kimyasallar gibi. Bu kimyasallar sindirim sisteminizde birikerek kabızlığa yol açabilir. Engellemek için, alkol tüketiyorsanız bırakmayı, az su içiyorsanız arttırmanızı tavsiye ediyoruz.





İyi bir uyku uyuduktan sonra bile hala uyanmakta zorlanıyor, yeni bilgiler öğrenmek her geçen gün zorlaşıyor ve günün çoğunluğunda kafanız yerinde değil gibi hissediyorsanız, vücudunuzdaki toksinler hayatınızı zorlaştırıyor demektir.



Sabah her zamanki gibi duşunuzu aldınız, deodorantınızı kullandınız ve işe gitmek için yola çıktınız. Otobüste aldığınız kötü kokunun sizden geldiğini fark ettiğiniz o an nasıl hissettiğinizi tahmin bile edemeyiz. Vücudunuzdaki toksinlerin sizi günlük yaşantınızdan alıkoymasını istemiyorsanız, beslenme şeklinizi bir nebze olsun değiştirmenizi ve bir uzmana danışmanızı tavsiye ediyoruz.



Çok ağır egzersiz yapmasanız bile, günlük rutininin biraz dışına çıktığınızda bile ağrılar yaşıyorsanız eklemleriniz ve kaslarınızda toksinlerden kaynaklı iltihaplanmalar oluşuyor demektir.



Deri en büyük ve en fazla toksine maruz kalan organınızdır. Kullandığınız şampuanlar, saç bakım ürünleri, sabunlar tehlikeli kimyasallar ile doluysa ne yazık ki bu toksinler derinizi zehirliyor ve yeni lekeler oluşturuyor. Bu lekeleri engellemek için doğal temizlik ürünleri kullanmanızı tavsiye ediyoruz.



Vücudunuzda biriken toksinler enerjinizi emer ve sizi yorgun düşürür ama diğer yandan da uykuya dalmanızı zorlaştırarak hayatınızı çekilmez hale getirir. Salgılanan kortizol hormonu sebebiyle vücudunuz yüksek stres altındaymış gibi tepki verir ve uykuya dalamaz. Bir bardak papatya çayı da yardımcı olmuyorsa, vücudunuzu toksinlerden arındırmanız gerekiyor demektir.



Spor salonunda harcadığınız vakit size fayda etmiyorsa ve hala kilo almaya devam ediyorsanız, salgılanan hormonlar kilo vermenizi engelliyor demektir. Sporun yanında mutlaka dengeli beslenmeye dikkat edin



Midenizdeki ve karaciğerinizdeki zararlı bakteriler, kötü kokular üretir ve dişlerinizi düzenli fırçalasanız da kurtulamazsınız.
Tırnaklarınız, vücudunuza aldığınız her maddenin son birikme noktasıdır. Özellikle tüm gün ayakkabı içerisinde zaman geçiren ayak parmaklarınız mantarlar için uygun bir ortama dönüşür. Eğer ki tırnaklarınızda beslenebilecekleri toksinler bulunuyorsa, tırnaklarınızın sararması ve kötü gözükmesi kaçınılmazdır.



Aynı tırnaklarınız gibi, saçlarınızda toksinlerin son birikme noktasıdır. Bu sebeple yeterli beslenemeyen saçlarınız kırılır, güçsüzleşir ve dökülür. Hafife almamanızı ve mutlaka uzman yardımı almanızı tavsiye ediyoruz.
Bol su için Karahindiba çayı için ve karaciğerinizi temiz tutun. Maydanoz ve kişniş tüketmeyi ihmal etmeyin. Kan dolaşımınızı hızlandırmak için spor yapmayı ihmal etmeyin. Yemekten hemen sonra dişlerinizi ve dilinizi fırçalayın. Sağlıklı beslenmeye özen gösterin. Prebiyotik ürünler tüketin(kefir, yoğurt)
Kaynak : www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar