GÖZALTINIZA SÜRÜN BİR GECE DE MORLUKLARDAN VE TORBALARDAN KURTULUN.. - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

30 Temmuz 2019 Salı

GÖZALTINIZA SÜRÜN BİR GECE DE MORLUKLARDAN VE TORBALARDAN KURTULUN..

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
GÖZALTINIZA SÜRÜN BİR GECE DE MORLUKLARDAN VE TORBALARDAN KURTULUN..
Yorgunluk, düzensiz uyku, alkol veya stres nedeniyle oluşan göz altı morlukları için bazı doğal maske seçenekleri var ama uykunuzu almanıza, düzenli beslenmenize rağmen gözlerinizin altında morluklar varsa evde hazırlayacağınız maskelerle bu sorundan kurtulamayabilirsiniz. Doğru cilt bakımı ve maskelerle giderilebilen göz altı morlukları dışında kalan morlukların farklı nedenleri olabilir. Örneğin kalıtımsal bir özellik olabilir.
Eğer göz altı morlukları -genetik değilse- tüm çabalarınıza rağmen hafiflemiyorsa bir cilt doktoruna gitmeniz daha doğru olacaktır. Göz altlarının neden morardığı/koyulaştığı ile ilgili bu kısa bilgiden sonra akut (geçici) göz altı morlukları için evde hazırlanan maskelere bir göz atalım. Yumurta Akı, E Vitamini ve Bal Maskesi Göz altlarındaki kızarıklığı alan, güneşten yıpranan cildi canlandıran, güneş yanıklarına iyi gelen, gözlerdeki şişliği azaltan ve kan dolaşımı arıtan bu maskeyi göz altlarınız koyu olsa da olmasa da haftada 1 kez kullanmanızı öneririm. Balın cilde faydalarını hemen herkes biliyor zaten. Bilmeyenler için kısaca tekrar etmem gerekirse anti bakteriyel bal cildi bakterilerden





arındırıyor, yumuşaklık veriyor ve sivilce oluşumunu önlüyor.
Göz altı morlukları için bu maskeyi nasıl hazırlayacağınıza ve uygulayacağınıza gelince; 1 adet E vitamini kapsülünü kırın ve önce 1 çay kaşığı bal daha sonra 1 yumurtanın akını ekleyerek karıştırın. Karışımı parmak ucunuzla fazla bastırmadan göz altlarına ve göz çevresine sürün. 5 dakika beklettikten sonra soğuk suyla yıkayın.
Badem Yağı ve Limon Maskesi Cildi besleyen ve canlandıran limon aynı zamanda doğal ve güçlü bir ağartıcıdır. İçerdiği magnezyum, kalsiyum ve E vitamini ile cildi besleyen ve yumuşatan bir diğer



ürün olan badem yağıyla limon suyu birleştiğinde göz altı morlukları için ideal bir karışım oluyor. 1 çay kaşığı badem yağını yarım çay kaşığı taze sıkılmış limon suyuyla karıştırıp göz altlarına masaj yaparak sürün ve 10 dakika bekletin. Bu bölgedeki cilt çok ince olduğundan limon suyunu az kullanın çünkü tahrişe ve kızarıklığa neden olabilir. Gözünüze değmemesine dikkat edin ve değerse hiç beklemeden bol suyla durulayın.
Kaynak : www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar