NASIRLARI 10 DAKİKA DA YUMUŞATIN... 10 GÜNDE GEÇİRİN... İŞTE O YÖNTEM !! - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

12 Ağustos 2019 Pazartesi

NASIRLARI 10 DAKİKA DA YUMUŞATIN... 10 GÜNDE GEÇİRİN... İŞTE O YÖNTEM !!

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
NASIRLARI 10 DAKİKA DA YUMUŞATIN... 10 GÜNDE GEÇİRİN... İŞTE O YÖNTEM !!
Nasıl nedir? *Cilt aşırı sürtünme ve basınca maruz kaldığı zaman dairesel şekilde sertleşir ve kalınlaşır. Bu durumun meydana gelmesine nasır denir. Nasırın insan vücudunda en fazla oluştuğu yer ayak üstleri, ayak parmakları arası ve ayak tabanlarıdır. Bunun dışında diğer vücut bölgelerinde de gelişebilir Nasıl neden oluşur? Nasırın en fazla ayakların üzerinde oluşmasının nedeni kişinin kendi ayağına göre ayakkabı almamasıdır. Nasır sıkı ayakkabı giyinmekten, yüksek topuklu giyinmekten yada uzun süre ayakta beklemekten dolayı meydana gelir. Çorapsız ayakkabı giymek, çok fazla yürümek, el emeği gerektiren ağır bir iş yapmak ve ayak üzerinde bir baskı oluşturan sporlarla uğraşmak nasır oluşmanın diğer olası nedenleridir. Kalın ve pürüzlü cilt, sert çıkıntılar ve ağrı nasır belirtilerden bazılarıdır. Bu belirtiler ayakta veya yürürken büyük rahatsızlığa neden olabilir .





Nasırın doğal yoldan tedavisi malzemeleri 5 adet aspirin Biraz limon suyu(göz kararı) Yarım çay kaşığı bal *İlk olarak 5 aspirini ezin ve diğer malzemeleri ekleyip karıştırın. Nasırlarınıza karışımı sürün iyi yedirin. Ayaklarınızı sıcak bir havluyla sarın.(dikkat edin yakmayın ayaklarınızı) Bundan sonra bir bantla nasırın çevresini sarın. 10 dakika sonra sargıyı çıkarın ve etkileri sizi şaşırtacak!
Nasırlara gece maskesi *1 TL büyüklüğünde yaklaşık 2-3 cm kadar incir ya da ananas(şuan mevsimi) parçasını kesip nasırlı bölgeye sargı bandı yardımıyla sarıyoruz. En kötü nasırı bile 10 gün içinde geçireceğini söylüyor (Dr İbrahim Saraçoğlu)
Kaynak : www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar