YOĞURT SUYUNUN ÖYLE BİR FAYDASI VARMIŞ Kİ DUYUNCA ŞOK OLACAKSINIZ - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

15 Ağustos 2019 Perşembe

YOĞURT SUYUNUN ÖYLE BİR FAYDASI VARMIŞ Kİ DUYUNCA ŞOK OLACAKSINIZ

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
YOĞURT SUYUNUN ÖYLE BİR FAYDASI VARMIŞ Kİ DUYUNCA ŞOK OLACAKSINIZ
Yoğurt Suyu ile Zayıflama İçeriğindeki yoğun kalsiyum, protein ve B vitamini ile tokluk hissi yaratan yoğurt suyu, yağ yakma metabolizmasını çalıştırıp hücre yenilenmesine yardımcı olur. Kilo vermek için ara öğün olarak yoğurt suyu ile yapılan cacık güzel bir besin olabilir.
Troid, kilo verememe, sürekli sinirlilik hali ve yorgunluk belirtileri ile kendini belli eden bir rahatsızlıktır. Bu rahatsızlığın tedavisi sırasında daha çabuk etki almak için maden suyu, 1-2 kaşık yoğurt ve biraz yoğurt suyu ile yapılan ayran troid fonksiyonlarının düzenlenmesinde etkilidir.
Yoğurt Suyu Kan Şekerini Düzenler Kan şekerini düzenleme özelliği bulunan yoğurt suyu, diyabet





ve insülin direnci olan kişilere doğal bir ilaç niteliğindedir. Yoğurt suyu içine nane, kekik, pul biber gibi baharatlar da eklenerek tüketilebilir. Yoğurt Suyu ile Cilt Lekelerinden Kurtulun Cilt lekelerinin giderilmesinde yoğurt suyu kullanılabilir. Bunun için sabah ve akşamları lekeli bölgeye yoğurt suyu sürülebilir.
Yoğurt Suyunun Böbrek Taşlarına Etkisi Yoğurt suyu, yoğun sıvı özelliği ile böbreklerin hızlı çalışmasını sağlayarak kum ya da taş oluşumunu engeller. Eğer böbreklerde önceden oluşan kum ya da taş varsa bunların dökülmesini sağlar. Yoğurt Suyunun Faydaları Yoğurt suyunun diğer faydaları; Kansere karşı korur Cilt yaşlanmasını önler Yorgunluğa iyi gelir Kan şekerini düzenler idrar yollarını temizler
Kaynak : www.ajansgunleri.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar