72 Yaşında Hiç Bir Hastalığı Yok Çünkü Yıllardır Bunu İçiyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

18 Ekim 2019 Cuma

72 Yaşında Hiç Bir Hastalığı Yok Çünkü Yıllardır Bunu İçiyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
72 Yaşında Hiç Bir Hastalığı Yok Çünkü Yıllardır Bunu İçiyor
Patates suyunun faydaları nelerdir : Patates suyu kanser hücrelerini öldürür, şeker hastalığına iyi gelir, gastrit için en etkili tedavidir ve tansiyonu düşürür.
Modern tıp kadar etkili olan bir diğer tedavi yöntemi ise doğal tedavi yöntemidir. ve patates suyunun inanılmaz faydaları vardır. Meyve suyu gibi içilebilen patates suyu şeker hastaları için, kanser hastaları için ve yüksek tansiyon gibi pek çok hastalığa faydaları yüzyıllar öncesinden bilinmektedir.
Patates aslında çiğ olarak tüketildiğinde oldukça faydalıdır. Fakat her patates tedavi için kullanılmaz. Özellikle yeşil kabuklu patatesler içerdiği toksinler itibarıyla önerilmez ve soyulması gerekir.
İşte patates suyunun faydaları:
Gastrit tedavisinde patates suyu faydası: Bir bardak suya bir yemek kaşığı patates suyunu ekleyin ve sabah öğle akşam olmak üzere yemeklerden 30 dakika önce için.
Kanser hücrelerinin yok olması için patates suyu: Dr. Kagamine Akita, Japonya Üniversitesinde çiğ patates ve suyundan yaptığı deneylerde farelerin tümör hücrelerinin büyümesini önleyici özelliği olduğunu kanıtlamıştır. Yaptığı çalışma Kanser uluslararası kongresinde yayınlanmıştır. Almanya’daki kongre büyük heyecan yaratmıştır.
Yüksek tansiyon için patates suyu: Bugün patates suyu kalp hastaları, yüksek tansiyon, diyabet, romatizma gibi hastalıkların tedavisinde ve böbrek, karaciğer hastalıkları ile mücadelede etkin bir araç olarak kullanılmaktadır.
Çiğ Patates Suyu Faydaları:





Bedendeki şişliklere, eklem ağrılarını dindirir.
Egzama ve cilt lekelerini hızlı bir şekilde geçirir.
B vitamini deposu olduğu için uçuk ve ağız içi yaralarını geçirir.
Göz Altı Morlukları ve Şişlikleri İndirir:
Patates suyunu kompres şeklinde göz altına uygularsanız göz altındaki halkları ve şişlikleri indirir.
Cildi akne ve sivilcelerden arındırır
Beyaz Saç Oluşumunu Engeller
Şampuanın içerisine katıldığında saçların beyazlamasını önleyerek ve beyaz saçların normal renge döndürmektedir.
Gıda Zehirlenmesini Önler:
Havuç suyu ile karıştırıldığında gıda zehirlenmesini geçirerek bedeni zehirden arındırır
Patates Suyu Zayıflatıyor
Patates suyunu gece yatmadan önce bir bardak tüketirseniz hızlı bir şekilde zayıflarsınız.
Böbrek Taşlarını Küçültür:
Patates suyu idrar yollarını temizleyerek böbrek taşı oluşumunu engeller ve olan taşları da ufaltır.
Patates suyunun cilde faydası: Mermer gibi bir cilt için patates suyu biçilmiş kaftandır.
Kanserli hücreleri yok ediyor, gastrite çok iyi geliyor, şekeri düşürüyor…
Modern tıp kadar etkili olan bir diğer tedavi yöntemi ise doğal tedavi yöntemidir. ve patates suyunun inanılmaz faydaları vardır. Meyve suyu gibi içilebilen patates suyu şeker hastaları için, kanser hastaları için ve yüksek tansiyon gibi pek çok hastalığa faydaları yüzyıllar öncesinden bilinmektedir. Patates aslında çiğ olarak tüketildiğinde oldukça faydalıdır. Fakat her patates tedavi için kullanılmaz. Özellikle yeşil kabuklu patatesler içerdiği toksinler itibarıyla önerilmez ve soyulması gerekir.
İşte patates suyunun faydaları:Gastrit tedavisinde patates suyu faydası: Bir bardak suya bir yemek kaşığı patates suyunu ekleyin ve sabah öğle akşam olmak üzere yemeklerden 30 dakika önce için. Kanser hücrelerinin yok olması için patates suyu: Dr. Kagamine Akita, Japonya Üniversitesinde çiğ patates ve suyundan yaptığı deneylerde farelerin tümör hücrelerinin büyümesini önleyici özelliği olduğunu kanıtlamıştır. Yaptığı çalışma Kanser uluslararası kongresinde yayınlanmıştır. Almanya’daki kongre büyük heyecan yaratmıştır.
Yüksek tansiyon için patates suyu: Bugün patates suyu kalp hastaları, yüksek tansiyon, diyabet, romatizma gibi hastalıkların tedavisinde ve böbrek, karaciğer hastalıkları ile mücadelede etkin bir araç olarak kullanılmaktadır.
Göz Altı Morlukları ve Şişlikleri İndirir: Patates suyunu kompres şeklinde göz altına uygularsanız göz altındaki halkları ve şişlikleri indirir. Cildi akne ve sivilcelerden arındırır
Bedendeki şişliklere, eklem ağrılarını dindirir. Egzama ve cilt lekelerini hızlı bir şekilde geçirir. B vitamini deposu olduğu için uçuk ve ağız içi yaralarını geçirir. Beyaz Saç Oluşumunu Engeller Şampuanın içerisine katıldığında saçların beyazlamasını önleyerek ve beyaz saçların normal renge döndürmektedir.
Kaynak : www.bayanlarbilir.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar