12 Saniyede Tuvalet Pırıl Pırıl Oluyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

12 Kasım 2019 Salı

12 Saniyede Tuvalet Pırıl Pırıl Oluyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
12 Saniyede Tuvalet Pırıl Pırıl Oluyor
En kötü ve angarya işlerden birisi de banyo temizlemek. Yapmak zorundayız çünkü aksi hijyen açısından mümkün değildir. Bir diğer olumsuz tarafı ise, temizlediğimizde kullandığımız kimyasal temizlik ürünlerinin adeta beynimizi delen o kokusunu, solumak zorunda oluşumuz
Tüm bu çamaşır suyu temizleyicileri mevcut olmadan önce insanlar temizliği sağlamak için çok doğal ürünler kullanıyorlardı ve sonra bu yöntemlerini bir sonraki nesle aktarıyorlardı. Ne yazık ki, bu harika yöntemler artık pahalı ve güçlü kimyasal temizleyicilerden dolayı yok sayılıyorlar.





Bu yöntemi daha önce kullanmadığınıza inanıyoruz. Çok basit, ama çok etkili bir yöntem. Sirke, aynı zamanda çevre dostu bir temizlik maddesidir ve güçlü bir sıvıdır – bakteri ve kir birikmesini önler.
Bir sprey şişesine bir bardak sirke koyun ve klozetin içine püskürtün. Fırçalamaya başlamadan önce bile etkili olduğunu görmeye başlayacaksınız. Daha da iyi sonuçlar almak için sirkeyi bir gece tuvalette bekletin.



Uygulanışı Ertesi sabah veya püskürtme işleminden sonra, bir çorba kaşığı kabartma tozu ekleyin ve klozeti fırçalamaya başlayın. Hatta daha temiz kokulu bir tuvalet için birkaç damla esans yağı bile ekleyebilirsiniz.
Kaynak : yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar