15 Dakika Kaynat 20 Günde Göbek Yağlarından Kurtul - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

17 Kasım 2019 Pazar

15 Dakika Kaynat 20 Günde Göbek Yağlarından Kurtul

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
15 Dakika Kaynat 20 Günde Göbek Yağlarından Kurtul
Göbek yağları çoğumuzun derdi, kurtulmak için ,egzersiz ve dengeli beslenme ile beraber bu karışımı 20 gün boyunca tüketmeniz , gerçekten harika sonuçlara kavuşmanızı sağlayacak.Televizyon karşısında saatler geçirmek, internet ve telefon kullanımıyla pasif hayatlar, dengesiz – sağlıksız beslenme , kalıtımsal rahatsızlıklar, ilaç kullanımı, tadına dayanılmaz kilo aldırıcı atıştırmalıklar… Tüm bu sorunlar günümüzün kaçınılmaz hastalığı obezliği de beraberinde getiriyor.
Metabolik yağ vücudumuzdaki aşırı yağa verilen isimdir. Bu yağ; astım ,kalp hastalığı, metabolik bozukluklar , Alzheimer hastalığı, üreme sistemi rahatsızlıkları gibi sayısız hastalığın oluşumuna sebebiyet verebilen bir yağ türüdür.





Yağlardan doğal yollarla, hızlı ve sağlıklı bir şekilde kurtulmamızı sağlayacak bu içecek , vücudunuzu canlandıracak, yağlarınızı harekete geçirecek, kilo sorununuzdan kurtaracak.
MALZEMELER:
5 dal Ispanak
1 çay kaşığı Zencefil
1 Limon
1 Bardak Su
YAPIMI:
Ispanağı güzelce yıkayın, Zencefili rendeleyin , Limonu sıkın.
Tüm malzemeyi blendıra ,mixere atın, 1 dakika karıştırın.



Karıştırdığınız kabın içine Suyu ilave edin, bir kez daha çırpın, tüm karışımı küçük bir tencereye aktarın, , 15 dakika kaynatın.
Ilındıktan sonra, aç karnına her sabah için.
NOT: Dilerseniz pişirmeden de tüketebilirsiniz. Ben yazın pişirmeden, içine biraz buz parçaları ve nane ekleyerek içiyorum,hem ferahlatıyor, hem zayıflatıyor.
Kaynak : e-kadin.net
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar