4 Gün Muz Yemeniz Halinde Bel Etrafınızda Bunlar Gerçekleşir - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

8 Kasım 2019 Cuma

4 Gün Muz Yemeniz Halinde Bel Etrafınızda Bunlar Gerçekleşir

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
4 Gün Muz Yemeniz Halinde Bel Etrafınızda Bunlar Gerçekleşir
Perhiz sözcüğü usumuzda olumsuz düşünceler çağrıştırır. ‘Muz perhizi’ ise daha rahatlatıcıdır. Sadece birkaç haftada 4 kilo verebilmek olası. Muz yiyerek sindirim sisteminizi kuvvetlendirip bedeninizin ıslamasını sağlarsınız. Yapacağınız öteki perhizler enerjinizi düşürebilir. Muz perhizindeki en ehemmiyetli şey sizi hem beslemesi, hem enerji vermesi hem de tok tutması.
Muzun yararları Muzun %74’şöhrette su vardır. Sıhhatinize olan katkıları saymakla bitmez. Muzdaki karbonhidrat size hudutsuz enerji sağlar. Mesela beden geliştirenler ve spor yapanlar, spora gitmeden evvel muz yerler.



Muz perhizine başlama Öncelikle marketten veya pazardan muz almaya alışın. Dört gün süresince süt, su ve muz harcayacaksınız. Muzun rengi veya olgunluğu farketmiyor. Smoothie dahi yapabilirsiniz. Kurutup çerez olarak da yiyebilirsiniz. Her öğünde üç muz yemeniz gerekiyor. Bedeniniz zamanla buna alışacak.
Muz perhizinde neler oluyor Bedeniniz dört gün süresince zehirli maddelerden temizlemeye başlayacak. Bu süreçte bol bol su için ve kaygılanmayın. Muzda mutluluk hormonu olan serotonin olduğundan hem ruh haliniz değişmeyecek hem de bel etrafından yağ yakmaya başlayacaksınız. Perhizi ilk dinlediğimde başta kuşkucu yanaştım. Ancak kilo vermeye başlayınca işe yaradığını farkettim ve sizlerle paylaşmak istedim. Siz de işe yaradığını düşünüyorsanız dostlarınızla paylaşın.
Kaynak : yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar