Hem istediğinizi yiyin hem de çok hızlı kilo verin - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

8 Kasım 2019 Cuma

Hem istediğinizi yiyin hem de çok hızlı kilo verin

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hem istediğinizi yiyin hem de çok hızlı kilo verin
Günlük hayatta hoşlanarak tükettiğimiz yiyecekleri diyet sırasında hayatımızdan çıkarmak oldukça güçtür. Peki hem hoşlanarak yediğimiz, hem de perhizde harcadığımız yiyecekler yok mu? Elbette var! Elma ve yoğurt beslenme programlarımızda ayrı ayrı beğenerek yediğimiz hoşlanılan iki yararlı gıdadır. Her iki gıda da yağ yakıcı özelliklere sahip olduğundan kilo verme konusunda gözde diyet şekli olabilir. Mideye ağır gelmeyen ve tok yakalayan yoğurdu elma ile beraber yiyerek kısa zamanda kilo verebilirsiniz.



YOĞURT VE ELMA İLE ZAYIFLAMANIN PÜF NOKTASI Bedenin diyete adapte olabilmesi için vasati 15 gün müddetince uygulamanız gereken bu yoğurt-elma diyeti, her gün aynı zaman diliminde yiyilmelidir. Metabolizma süratlendirme konusunda tesirli bu karışımda elmanın içerisindeki lifli yapısı zayıflatmada oldukça eforlu hale geliyor. Hemen hemen her evde bulunan elma ve yoğurt, konutunuzun bütçesini zorlamadan yapabileceğiniz en ideal diyetlerdendir. 15 günlük uygulama sonrasında biraz ara verip yeniden başlanması önerilen yoğurt-elma diyeti vücudu kısa zamanda forma sokacaktır.



YOĞURTLU ELMA KARIŞIMI NASIL HAZIRLANIR? Kalori kıymetleri düşük olan elma ile yoğurt, her kadının evinde kolaylıkla hazırlayabileceği bir karışımdır. Kırmızı elmaya göre daha fazla lifli olan yeşil elmayı seçerseniz daha tesirli olacağı düşünülmektedir. Ancak, evde yoksa kırmızı elma ile de yapabilirsiniz. Elmanın küçük küçük doğranıp robottan geçirilmesi ile ortaya çıkan malzemeyi yoğurda katarak karışımınızı hazırlayabilirsiniz.



AÇ KARNA ELMA YERSEK NE OLUR? Karnınız aç iken gün içerisinde 1 adet elma yemek, zayıflamak isteyenlere sponsor olur. Ortalam 80 kcal içeren elma, bol miktarda lifli yapısı sayesinde kilo verdirir. Sabahleyin hiçbir şey yemeden besininiz elma metabolizmayı süratlendireceğinden dolayı uzmanlar tarafından teklif edilmektedir.
ELMA YOĞURT DİYET LİSTESİ Sabah: 1 kadeh şekerli kahve ya da çay, 1 kase elmalı yoğurt, 1 tane kepekli ekmek, 1 kibrit kutuyu peynir, 4-5 tane zeytin, Ara öğün: Elmalı yoğurt,
Öğle: Sebzeli yemek, 1 kase pilav, Bol yeşillikli salata, 1 kase elmalı yoğurt, Ara öğün: 1 kase elmalı yoğurt, Akşam: 1 kase patates yemeği, 1 kase pilav, 1 kase elmalı yoğurt,
Kaynak : yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar