Bir taş seçip, bu taşın size yaşamınızla ilgili verdiği mesajı ÖĞRENİN. - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

8 Kasım 2019 Cuma

Bir taş seçip, bu taşın size yaşamınızla ilgili verdiği mesajı ÖĞRENİN.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bir taş seçip, bu taşın size yaşamınızla ilgili verdiği mesajı ÖĞRENİN.
Eğer birinci taşı seçtiyseniz:
İlk taş opalittir. Meditasyon için ideal bir taştır. Dış dünyadan uzaklaşmak, içinize dönmek istiyorsunuz demektir. İçinde bulunduğunuz dünyadan, kalabalıktan ve s-tresten uzaklaşmak istiyorsunuz. Almış olduğunuz y-aralar geçici, aynı taşın üzerindeki kir gibi yıkanınca geçer. Sizde hassas ve narin bir yapıya sahipsiniz.
Eğer ikinci taşı seçtiyseniz:
İkinci taş bakır taşıdır. Bakır taşı değişimin taşıdır. Hayatınızın yönünün nasıl değiştiğini ve spiritüel olarak ne kadar geliştiğinizi gösterir. Yaşamınızda ve aşk hayatınızda büyük bir değişim zamanı. Negatif insanlar sizi yoruyor onlardan uzak durun. Artık “hayır” demeyi öğrenin. Siz değer görmeyi hak ediyorsunuz, bu nedenle değer vermek ile değer görmek arasında bir denge kurmanız şart.
Eğer üçüncü taşı seçtiyseniz:
Üçüncü taş yıldız taşıdır. Yıldız taşı bolluk bereket taşıdır. Özgür olabilmeniz için sizi cesaretlendirir.





Yaşamında rekabet olanlar içinse şans taşıdır. Sizi bolluk ve zenginliğe çeker. Gelecek sizin için fazlasıyla aydınlık. Fazlasıyla planlı ve programlısınız. Ama unutmayın bazen hayatı akışına bırakmak gerekir.
Eğer dördüncü taşı seçtiyseniz:
Dördüncü taş maun obsidiyen taşıdır. Eğer maun obsidiyen taşını seçtiyseniz h-ayat size yeni hedeflere atılmanız gerektiğini söylüyor. Şanslı birisiniz ve şükretmeyi biliyorsunuz. Siz mükemmeliyetçi birisiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. Mükemmel olmak yerine seçkin olmaya çaba sarf edin çünkü seçkinlik, özgünlük daha kolay elde edilir. Bu şekilde kendinizi daha yeterli hissedersiniz.



Eğer beşinci taşı seçtiyseniz:
Beşinci taş havlit taşıdır. Meditasyon için ideal bir taştır, çünkü odaklanmayı kolaylaştırır. Size pozitif enerji yükler. Hayat size bazı sinyaller yolluyor bunun için baş ucunuzda rüya defteriniz olsun. Hayatta olan veya kaybettiğiniz kişiler size mesaj yollayacak, görmezden gelmeyin. Seçimlerinize di-kkat edin ve h-ayatınıza vereceğiniz yönün elinizde olduğunu unutmayın.
Eğer altıncı taşı seçtiyseniz:
Altıncı taş dalmaçyalı yeşim taşıdır. Eğer dalmaçyalı yeşim taşını seçtiyseniz bu aralar gergin ve s-tresli hissediyor olabilirsiniz. Geçmişe bir sünger çekin ve nefretle konuşmak yerine sevgi dolu konuşmayı düstur edinin. Bu taşın geçmişten gelen negatif enerjileri bloke etme özelliği vardır. Zor zamanlarda sakin kalmanızı sağlar.
Kaynak : https://www.birpufnoktasi.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar