Bu Karışım Vücuttaki Tüm Ağrıları Durdurur - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

3 Kasım 2019 Pazar

Bu Karışım Vücuttaki Tüm Ağrıları Durdurur

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bu Karışım Vücuttaki Tüm Ağrıları Durdurur
Zencefil doğanın bizlere en büyük hediyesi olabilir. Bünyemize sağladığı faydaları, hayatımızı nasıl kolaylaştırdığını kelimelerle ifade etmek güç olabilir. Metabolizmamızın hızlanmasını, sindirim sistemimizin düzenlenmesini, bağışıklık sistemimizi güçlendirmesi… Eğer zencefil yağını tüketirseniz vücudunuzda bulunan parazitlerden rahatlıkla kurtulabileceksiniz.
Zencefil kökünü tüketirseniz; ağrılarınızın azaldığını, kalp sağlığınıza iyi geldiğini ve alerjik astım sorununuzu çözebilecektir.
Eğer çay formunda tüketirseniz faydaları nelerdir?
Vücudunuz virüsten kaynaklanan hastalıklarla daha kolay savaşır. Zencefil çayını tükettiğiniz zaman bağışıklık sisteminiz desteklenecek ve hastalıklardan böylelikle kurtulabileceksiniz.
Isıtıcı bir etkisinin olmasından kaynaklı; kan dolaşımı hızlanır ve vücudunuz ihtiyaç duyduğu oksijeni rahatlıkla taşıyıp besinlerin aktarımı da kolaylaşacaktır.
Eğer sürekli ağrılarınız varsa, 1 bardak zencefil çayı tüketirseniz ağrılarınızın hafiflediğini hissedeceksiniz. Vücudunuzda iltihaplanma, şişlik varsa bunların giderilmesi için de yararlıdır.





Zencefil tüketildiği zaman vücudunuzun her yerine kanın taşınması kolaylaşacağı için felç riskiniz de düşer. Ayrıca, kilo verme süreciniz hızlanır ve daha hızlı yağ yakabilirsiniz.
Her derde deva zencefil çayı için tarif:
Dilediğiniz kadar bal
Hindistancevizi sütü
1 bardak su
Öğütülmüş zencefil (1 çay kaşığı)
Öğütülmüş zerdeçal (1 çay kaşığı)
Hazırlanışı
Zencefil ve zerdeçalı kaynatmış olduğunuz suyun içerisine atın. 1-2 dakika ateşte beklettikten sonra alın. Sütü de ekleyip içebileceğiniz sıcaklığa geldiğinde balı da ekleyerek içebilirsiniz.
Sağlıcakla kalın!
Kaynak : https://www.organikgunler.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar