Bu test kendi adınıza yeni şeyler keşfetmenizi sağlayacak - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

8 Kasım 2019 Cuma

Bu test kendi adınıza yeni şeyler keşfetmenizi sağlayacak

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Bu test kendi adınıza yeni şeyler keşfetmenizi sağlayacak
Bu test kendi adınıza yeni şeyler keşfetmenizi sağlayacak. Ayrıca, bu testin sonucu sizin yeni yıl hakkındaki gizli isteklerinizi ya da yeni yıla dair beklentilerinizi yansıtacak. Resime bakın ve bahçeniz için kendi iç sesinizi dinleyerek bir ağaç seçin. Özenli olun! Eğer seçtiyseniz, şimdi sonuçları okumaya başlayabilirsiniz! Yüksek ihtimalle, bardağın her zaman dolu kısmından baka bilen insanlardansınız. Sizin için hayat, beklenmedik şeylerle dolu kocaman bir macera. Yeni yılda, hoş ve önemli olaylar olacak çünkü yeni izlenimlere ve değişikliklere açık olacaksınız. Zincirlenmiş ya da kısıtlanmış hissetmek zorunda kalmayacaksınız. Yeni başarılar, yeni yolculuklar için tutku dolu olacaksınız. Bu sene seyahat konularında şanslı olacaksınız. Her yeni gün size başka güzel bir sürpriz olay getirecek. 2- Karaçam: Belki de bağımsız olmak sizi asıl tanımlayan yegane şey! Kendi yolunuzu seçerken sizi kısıtlayabilecek sınırlardan hoşlanmıyorsunuz. Sanatsal yöndeki yeteneklerinizle, yeni yılda yükselişte olacak ve gelir seviyenizi yükseltecek sonuçlar elde edeceksiniz. Kafanıza koyduğunuz işi başarmak için çok zor şeyler yapmanız gerekmeyecek.



Yapmanız gereken tek şey prensiplerinizden ve fikirlerinizden ödün vermemek. İstediğiniz şeylere, gerçekleştirmeyi düşündüğünüz planlara bu sene ulaşma ihtimaliniz bir hayli yüksek. Cesaretli olun! 3- Akağaç: Hassas bir insan olabilirsiniz. Başka insanların, sizin hakkınızda ne düşündüğüyle ilgili çok zaman harcıyorsunuz! Yeni yılda, hayatınıza uyum dolu romantik bir ilişki yaşayacağınız biri girecek. Kendi kendine idare eden bir insan olsanız bile ve nadiren sıkılsanız bile, yaşamınız daha parlak ve macera dolu olacak. Özellikle aşk hayatınızda olan değişmelerle, kendinizle ilgili daha önce keşfetmediğiniz yönlerinizi öğreneceksiniz.
4-Akçaağaç: Muhtelemen çok pratik ve dengeli yapıya sahip bir insansın. Seninleyken insanlar çok rahat ediyor olmalı çünkü güvenilir birisin. Özünde güçlü bir kişiliğe sahip olmana rağmen bazen insanlar senin hassas olduğun konularda konuşmalarından ve yorum yapmalarından hoşlanmıyorsun. Bunun nedeni, insani ilişkiler konusunda yaşadığın güven problemleri olabilir. Kısaca insanlar size kolay kolay güvenmemeyi öğretmiş gibi. Ancak yeni yılda, seni güzel şeyler bekliyor, Nezaketinden hoşlanan ve bunu suistimal etmeyen biri ile bu yıl içerisinde tanışacaksın. Dikkat etmen gereken nokta onun diğerlerinden farklı olduğunu anlamak! 5- Mersin ağacı: Genelde kendinden emin bir insansın, Hayatındaki her şey kontrolün altında bu yüzden asla işini şansa bırakmıyorsun ve sadece kendi yeteneklerine güvenerek hareket ediyorsun. Asla hiçbir şeyi ertelemezsin ve yalnızca bir şeyi bitirdikten sonra tatmin olmuş hissedersin. Etrafındaki insanlar güçlü biri olduğunun farkındalar ve seni çok seviyorlar. Sorumluluk sahibi ve istikrarlı bir yapıda olman sayesinde, yeni yılda bulunduğun konumdan yükseleceksin ve tüm çabalarının mantıklı bir sonucu olacak. Bu senenin sizin için özeti yükseliş olacak! Genelde kendinden emin bir insansın, Hayatındaki her şey kontrolün altında bu yüzden asla işini şansa bırakmıyorsun ve sadece kendi yeteneklerine güvenerek hareket ediyorsun. Asla hiçbir şeyi ertelemezsin ve yalnızca bir şeyi bitirdikten sonra tatmin olmuş hissedersin. Etrafındaki insanlar güçlü biri olduğunun farkındalar ve seni çok seviyorlar. Sorumluluk sahibi ve istikrarlı bir yapıda olman sayesinde, yeni yılda bulunduğun konumdan yükseleceksin ve tüm çabalarının mantıklı bir sonucu olacak. Bu senenin sizin için özeti yükseliş olacak.



6. Erik: Yüksek ihtimalle, huzurlu ve akla uygun hareket eden bir insansın. Arkadaşlarına zaman geçirmeyi sevmenin yanı sıra yalnızken de eğlenebiliyorsun. Bazen sadece hayatın anlamını düşünmek adına yalnız kalmaya ihtiyacın oluyor. Kendine özel bir alana ihtiyacın var. Bu sene çok önemli bir olay sonucu bir raslantı yoluyla ruhunu açacak biriyle tanışacaksın. İlk başta size saçma gelen bu kişi zamanla sizi çok etkileyecek ve bu rastlantı bir hata olmayacak! Özetle bu sene saçma olaylar sonucu tanıştığınız kişilere dikkat edin! 7-Ihlamur: Yüksek ihtimalle, insanların bel bağlayabildiği, güvenilir ve analitik bir kişiliğe sahipsin. Duyarlı olmanız gerçekten neyin önemli olduğunu anlamanıza yardımcı oluyor. Algılarınız oldukça kuvvetli. Bu sene diğer insanların değerini anlamadığı yüce gönüllü biri ile yollarınız kesişecek. Evren bu kişiyi size itiyor daha doğrusu diğer insanların "kötü" olması bu kişiyi onlardan ayırmanızı sağlıyor. Bu kişi ile kafa olarak çok uyuşacak ve kendinizi çok farklı hissedeceksiniz.
8- Kestane: Diğer insanlar tarafından romantik ve hayalperest bir insan olarak tanımlanıyor olabilirsin. Çünkü gerçektende hayal etmenin gücüne inanıyorsun. Rasyonel şeyleri sıkıcı bulabilirsin. Duyularının sana söylediği en önemli şey şudur: Duyguların önemli olduğunu düşünmeyen ve sadece akla bel bağlayan İnsanlarla iletişimini kestiğinde, gerçekten özel biriyle tanışacağın zamana çok yakın olacaksın. Büyük hayallere sahip olan bu kişi, duygularınızı ve hislerinizi ifade biçiminizi kısıtlamayacak ve sizi adeta ruhani bir yolculuğa çıkaracak. Kısacası bu sene gönül gözünüz açık olmalı! 9- Söğüt: Sen dışa dönük bir insansın. İlgini çeken işler karşılığında risk ve sorumluluk almayı seviyorsun ve bunu yapabilecek cesaretin var. Rutin olmaktan bıkmış ve bazı olaylarda büyük bir rol oynamak için şans bekliyorsun. Gerçekten de bu cesur ifadelerin altını doldurabilcek potansiyelin var. Bu sene harekete geçmeniz için iyi bir sene! Nasıl aktif olacağınıza bağlı olarak, lider olmanıza yardımcı olacak değişiklikler yaşayacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz başarı anı neredeyse geldi. Tek yapmanız gereken odaklanmak, harekete geçmek ve çalışmak
Kaynak : yemekev.com
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar