Resimde İlk Gördüğünüz Şey Kişiliğiniz Hakkında Çok Şey Söylüyor - Pratik Tarifim

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

5 Kasım 2019 Salı

Resimde İlk Gördüğünüz Şey Kişiliğiniz Hakkında Çok Şey Söylüyor

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Resimde İlk Gördüğünüz Şey Kişiliğiniz Hakkında Çok Şey Söylüyor
Bugün etrafta dolaşan bir sürü kişilik testi var. En basitlerinden bazılarında, bir görüntüye bakmanızı ve ilk önce hangi rengi veya şekli gördüğünüzü söylemenizi isterler. Genellikle toplumumuzdaki farklı kişilik tipleri hakkında konuşuruz. Örneğin, yeni bir işe başvururken, işverenler adaylardan profilinizin söz konusu role uyup uymadığını görmek için uzun bir ‘kişilik’ soru listesine cevap vermelerini istiyorlar. Bu, kişiliğiniz hakkında bir veya iki şey söylediğine inanılan nispeten ‘basit’ bir kişilik testidir. Paradigma Terrstre’ye göre , aşağıdaki görüntü çeşitli şekillerde görülebilir ve ilk gördüğünüz şey kişiliğiniz hakkında çok şey gösterebilir. Tamamen açık olmak gerekirse, bu tür bir test, kişilik tipinizi 0 belirlemez, tam kanıt yönteminden ziyade daha çok eğlence için tasarlanmıştır.
Önemli olan resme çok dikkatlice bakmak değildir – sadece hızlıca bir göz atın ve ne gördüğünüzü kendinize sorun.
ilk gördüğün şey neydi? Kaplan başı Görüyorsanız İlk gördüğünüz şey bir kaplan kafasıysa, çok pratik olduğunuz anlamına gelebilir. İyi analitik yeteneklerin var ve anlıyorsun. Bir görev verildiğinde, hemen ona göre kendinizi ayarlıyorsunuz ve bunu yapmak için elinizden geleni





yapıyorsunuz. Bununla birlikte, bazen işleri kendi yoluna bırakmayacak kadar odaklanmış bir kişiliğe sahip olabilirsiniz. Başkalarını dinlemeyi unutmayın, gelişmenize yardımcı olacak. Ayrıca, çevrenize karşı daha empatik olmakta daha iyisini yapabilirsin.Özellikle aniden geldiklerinde değişimi korkutucu bulabilirsiniz. Ne olursa olsun başarılı olacaksınız çünkü pes eden biri değilsiniz. Sadece mütevazı kalmayı unutmayın.
Bir ağaçta maymun Görüyorsanız İlk gördüğünüz şey ağaçtaki bir maymunsa, çok yaratıcı, sürekli olarak yeni ve yenilikçi fikirlerle dolu olduğunuz anlamına gelebilir. Bu fikirleri beslemeye özen gösterin, ancak başarılı olmak için günlük hayatınızı daha iyi organize etmek zorunda kalabilirsiniz – aksi halde çok az zamanınız varmış gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca, ne kadar zor olursa olsun herhangi



bir problemi çözebilecek bir kişisiniz. Bu, örneğin, zor durumlardan kurtulmanıza yardımcı olacak yaratıcı tarafınızdan kaynaklanıyor olabilir. Hayatta attığınız her adımın kişisel gelişiminizde size rehberlik ettiğinin farkındasınız. Etrafında olup bitenlere dikkat etmeyi unutma – kendi ekseninde çok sıkışmış olmak her zaman iyi değildir. Arkadaşlarının sana ihtiyacı var, saklanma. Bununla birlikte, hem kolayca yeni arkadaşlar edinebileceğiniz hem de birlikte geçinmesi kolay bir insansınız. Resimde ilk gördüğünüz şey neydi? Yukarıdaki açıklamalar sizin için doğru mu? Ne düşündüklerini görmek için arkadaşlarınla ​​paylaş!
Kaynak : www.hashaberler.xyz
Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
Comments

Sponsorlu Bağlantılar